Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit, anunțul a fost făcut de artistă

❤️

E oficial: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit!

Cea care a dat vestea a fost chiar Jennifer Lopez, pe site-ul său onthejlo.com. Acolo ea a dezvăluit totul și a oferit fanilor detalii despre ceremonie.

Aceasta a avut loc în Las Vegas.  

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris JLO.

Artista a mai povestit că au zburat Las Vegas în ziua de sâmbătă și că au stat la coadă pentru un certificat de căsătorie alături de alte patru cupluri.

„Este adevărat ce se spune: tot ce ai nevoie este dragoste. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare”, a mai scris ea.

De asemenea, Jennifer Lopez își va schimba numele. În acte ea va fi Jennifer Affleck. Rămâne de văzut dacă și numele de scenă se va modifica. 

Jennifer și Ben Affleck s-au logodit în aprilie.

Ei și-au reluat relația la începutul lui 2021. Ei s-au cunoscut în 2002 și s-au logodit în 2003, dar au rupt logodna în anul următor. De când și-au reluat relația, ei par mai îndrăgostiți și mai fericiți ca niciodată.


De când s-a despărțit de Affleck, Lopez a fost logodit de mai multe ori. Între 2004 și 2014, ea a fost căsătorită cu cântărețul Marc Anthony, cu care are doi copii.

Pentru Lopez aceasta va fi a patra căsătorie.

Și Affleck a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner din 2005 până în 2018 și au trei copii împreună.