Cool Stuff

Vezi trailerul pentru documentarul Netflix despre viața lui Jennifer Lopez, „Halftime”

Cum a ajuns Jennifer Lopez un superstar? Îți spune în noul documentar Netflix.

Jennifer Lopez le oferă fanilor o incursiune extrem de intimă în viața ei personală. Noul documentar Netflix despre viața ei va arătat totul, de la cum a ajuns să fie un star la Hollywood, apoi unul al muzicii latino, până la împăcarea cu Ben Affleck, alături de care trăiește acum o nouă poveste de dragoste.

Noua producție Netflix va purta numele „Halftime” și se va concentra în principal pe perioada 2020 - 2022, dar va include foarte multe filmări inedite și mărturii din întreaga ei carieră.

Documentarul va avea premiera pe 8 iunie, la festivalul de film Tribeca, iar pe Netflix va fi disponibil începând cu 14 iunie.

„Halftime oferă o privire intimă în spatele cortinei și arată curajul și determinarea care o reprezintă pe Jennifer Lopez, de la performanțele sale pe marile ecrane, la cele pe scenele lumii, la show-ul din cadrul Super Bowl și inaugurarea prezidențială. Documentarul se axează pe un superstar internațional care a inspirat oamenii de-a lungul timpului cu perseverența de care a dat dovadă, creativitatea sa briliantă, cât și contribuțiile culturale. Și este doar începutul. Halftime este doar startul pentru a doua parte din viață a lui Jennifer, în timp ce evoluează ca Latina, mamă, artistă și își folosește vocea către un scop măreț”, au spus organizatorii Festivalului de Film Tribeca.

Ben Affleck va apărea și el în film, cu un interviu în care povestește despre luptele pe care JLO le-a dus cu stresul care vine cu celebritatea, atunci când era în apogeul carierei. De asemenea, e de așteptat ca el să vorbească și de noua relație în care cei doi se află. 

Din trailer putem vedea că alte momente cheie sunt premiera filmului „Hustlers”, pentru care JLO ar fi putut primi o nominalizare la Oscar, dar și interacțiunile sale cu gemenii Max și Emme.