Kiss Music News

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit - vezi cum arată inelul de peste 5 milioane de dolari

De data asta nu mai este vorba de un zvon, ci de un anunț oficial făcut de Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt gata să se căsătorească. De această dată nu mai este vorba despre nicio presupunere, ci de un anunț oficial făcut de JLO, la pachet cu imagini cu inelul pe care-l poartă acum pe deget.

Cei doi s-au reîndrăgostit și regăsit în urmă cu un an, după ce au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani. 

Jennifer Lopez a făcut anunțul în newsletter-ul On the JLo, la câteva zile după ce a fost surprinsă purtând un inel ce părea de logodnă. În mesajul video se vede cum artista e vizibil emoționată și tot admiră inelul de logodnă care are un diamant verde imens.

„Mi-am dat seama că au fost multe momente în viața mea în care mi s-au întâmplat lucruri incredibile atunci când am purtat verde”, a dezvăluit JLO.  

Într-un interviu pentru publicația People, Lopez a spus că spre deosebire de prima dată când s-au îndrăgostit, acum sunt mai bătrâni, mai maturi, mai inteligenți mai experimentați. Cei doi au și copii din alte relații. JLO, care are 52 de ani, are doi gemeni de 14 ani cu fostul soț Marc Anthony, iar Affleck, 49 de ani, are 3 copii cu fosta soție, Jennifer Garner: pe Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani.

Inelul de logodnă a fost evaluat de Mike Fried, CEO-ul Diamond Pro, pentru publicația Page Six, iar acesta ar valora peste 5 milioane de dolari. Diamantele verzi, de mărime celui de pe degetul lui JLO, sunt o raritate și pot ajunge să coste chiar și 10 milioane de dolari.