Kiss Time Out

Tom Hanks își dorește ca Idris Elba să obțină rolul lui James Bond

Tom Hanks știe foarte clar pe cine vrea în rolul viitorului James Bond.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la BBC News, pentru a-și promova primul său roman, „The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece”, el a spus: „Trebuie să înțelegem asta, James Bond are permis să ucidă. I-aș da același permis și lui Idris Elba, doar bazându-mă pe munca pe care am văzut că a făcut-o până acum.”


Cartea lui Hanks este despre producția unui film cu supereroi de la Hollywood, cu un buget foarte mare, care vizează 80 de ani de-a lungul unei Americi în continuă schimbare, cu personaje precum - un soldat problematic care se întoarce de la război, un băiat tânăr și extrem de talentat, un regizor excentric, o starletă în devenire foarte simandicoasă, cât și un asistent de producție neobosit.

Tom a vorbit și despre cum editurile editează romanele pentru a le adapta timpurilor, inclusiv seria Bond scrisă de Ian Fleming.

„Sunt de părere că toți suntem adulți aici. Haide să avem încredere în sensibilitățile proprii, în loc să decidă cineva pentru noi ce ne-ar putea jigni sau nu. Lasă-mă pe mine să decid ce ar putea să mă ofenseze sau nu”, a precizat el.