Cool Stuff

Ce a avut Shakira de spus după succesul melodiei în care a făcut mișto de fostul ei soț, Gerard Piqué

Shakira nu regretă nimic din succesul ei artistic.

După despărțirea de Gerard Piqué, artista s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să vorbească deschis despre fosta ei căsnicie. 

Într-o colaborare cu producătorul și DJ-ul argentinian Bizarrap, Shakira a lansat „Shakira Bzrp Music Sessions 53”, o piesă unde face mișto de fostul soț, dar și de noua lui iubită, Clara Chia Marti (23 de ani).

Melodia a făcut istorie și a depășit un record al YouTube-ului - a devenit cea mai vizionată melodie latino din istoria platformei (momentan are 133 de milioane de vizualizări). Mai mult, în primele 24 de ore de la lansare, cântecul a fost stream-uit pe Spotify de 14.4 milioane de ori, ceea ce-l face cel mai mare debut al unui cântec în spaniolă în toată istoria muzicii.

Odată cu popularitatea creației sale, Shakira a reacționat pe Instagram, unde a notat: „Nu credeam vreodată că voi ajunge direct pe locul I mondial, la 45 de ani și în limba spaniolă. Vreau să îmbrățișez milioanele de femei care țin piept celor care le fac să se simtă insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și ceea ce gândesc, cele care ridică mână atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce restul ridică din sprâncene.

Ele sunt inspirația mea. Iar realizarea mea nu este a mea, ci a tuturor. Nu trebuie să ne ridicăm așa cum ne spune societatea, dar așa cum știm mai bine, în moduri care ne ajută să mergem înainte pentru copiii noștri, pentru părinții noștri, sau pentru cei care au nevoie și speranță în noi.”

În versurile melodiei virale, ea cântă despre cum Piqué „a schimbat un Ferrari pentru un Twingo și un Rolex pentru un Casio”, dar și despre cum „o femeie lup ca ea” nu este făcută pentru „începători.”