Kiss Time Out

Shakira vorbește despre fosta relație cu Gerard Piqué în noua piesă lansată, „Monotonía”

Shakira a lansat o nouă piesă, „Monotonía”, alături de un clip unde pare că-și spune povestea fostei relații alături de Gerard Piqué.

Odată ce fanii au aflat despre despărțirea dintre cei doi, zvonurile și drama nu au încetat să apară, mai ales că fotbalistul a înșelat-o pe artistă. Shakira nu a vorbit foarte multe despre asta, dar pare că se folosește de muzică pentru a-și procesa emoțiile, iar versurile noului cântec susțin asta. 

„It wasn’t your fault, it wasn’t my fault/It was monotony’s fault/I never said anything but it hurt/I knew this would happen”, cântă vedeta.

Videoclipul completează imaginea și expune o despărțire teribilă, unde putem să o vedem pe Shakira cu o mare gaură în dreptul pieptului, în timp ce-și urmărește inima care este călcată în picioare și disprețuită de oamenii din jurul ei.

Artista a co-regizat videoclipul alături de Jaume de la Iguana, iar influența ei în poveste se poate vedea cu ușurință. La final de piesă, cântăreața își încuie inima într-o cutie pentru a fi protejată, dar ține cheile în mână și lasă de înțeles că poate o va mai deschide vreodată.

„For completing you I broke myself into pieces/They warned me, but I didn't pay attention...And now it turns out that you're sorry/Seems sincere, but I know you well and I know you lie”, mai cântă ea și, sincer, nu aveam niciun dubiu că muzica e forma ei de terapie în aceste momente sensibile. Tu ce crezi?