Kiss Time Out

Will Smith revine pe marile ecrane, iar Rihanna și Dave Chappelle s-au bucurat deja de noul film al actorului: „Este captivant”

Will Smith revine pe marile ecrane și mai multe nume sonore din industrie îl susțin pe acest drum.

Actorul a organizat o vizionare privată a celui mai recent film al său, „Emancipation”, iar printre cei invitați s-au numărat Rihanna și ASAP Rocky, comediantul Dave Chappelle, dar și actorul Tyler Perry.

După event, Will a pus un selfie pe Instagram, alături de invitați, unde a notat: „O noapte legendară! Mulțumesc pentru că ați venit și sper că v-ați simțit bine!”

Drama regizată de Antoine Fuqua spune povestea unui sclav (Smith) și drumul său prin Louisiana, în încercarea de a scăpa de stăpânii lui care aproape l-au ucis prin tortură. Este primul film al lui Will, după ce i-a dat o palmă lui Chris Rock la începutul anului, pe scena de la premiile Oscar.

„Filmul ăsta încă mă bântuie. Este cu adevărat impresionant, captivant și emoționant. Iar conversația cu grupul după vizionare a fost legendară. Mulțumesc, Will”, a zis Tyler Perry. Scenaristul Kenya Barris a mărturisit: „Filmul ăsta este artă pură, putere și tot ceea ce trebuie să fie un film. Ți-a ieșit, Will Smith.”

În urma incidentului pe care l-a provocat la Oscar-uri, Will are interdicție în cadrul evenimentelor organizate de Academy of Motion Picture Arts and Sciences timp de 10 ani. În iulie, actorul a postat un video în care-și cere scuze de la public și în care își condamnă comportamentul.

„Nicio parte din mine nu consideră că m-am comportat ok în acele momente. Nicio parte din mine nu crede că trebuie să te comporți așa când te simți nerespectat sau insultat. Totul este neclar. L-am contactat pe Chris, iar mesajul pe care l-am primit este că el nu este pregătit să vorbească despre asta, iar când va fi, îmi va da un semn”, a spus Will atunci.

„Emancipation” va avea premiera pe 2 decembrie și va fi disponibil pe Apple TV+, începând cu 9 decembrie.