Kiss Time Out

„Black Adam” a devenit cea mai de succes premieră a lui Dwayne „The Rock” Johnson

„Black Adam” promite să fie filmul cu supereroi DC cu cele mai mari încasări.

În 2018, „Aquaman” a încasat în primul weekend de la premieră 67,8 milioane de dolari, o sumă ok, dar sub încasările pe care le-au avut în același interval filmele „Wonder Woman” și „Justice League”. Însă în săptămânile care au urmat a strâns încasări record, devenind, într-un final, producția DC cu cele mai mari încasări: 1,14 miliarde de dolari.

„Black Adam” a avut premiera pe 21 octombrie, iar în acest weekend a încasat 67 de milioane de dolari, devenind cea mai de succes premieră a lui Dwayne „The Rock” Johnson. Nu e deloc puțin lucru, având în vedere că toate filmele lui The Rock sunt hit-uri la box-office.  

Ca termen de comparație, „Hobbs & Shaw” a strâns 60 de milioane de dolari în primul weekend, „Jumanji: The Next Level” a strâns 59,2 milioane de dolari în primul weekend, iar „San Andreas” 54,5 de milioane de dolari.

Specialiștii în domeniu susțin deja că „Black Adam” va depăși „Aquaman” la încasări, mai ales că popularitatea lui The Rock e mai mare ca cea a lui Jason Momoa. Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple, ar trebui ca până la sfârșitul anului să mai vândă bilete de cel puțin 300 de milioane de dolari în lumea largă. 

Pe piețele din afara Statelor Unite, „Black Adam” a încasat alte 73 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare, așa că nu e deloc exclus ca misiunea să nu fie una imposibilă, mai ales pentru un film cărat în spate de Dwayne Johnson. 

„În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.”

Aruncă un ochi și pe trailer: