Cool Stuff

Dwayne Johnson aka The Rock și-a surprins mama cu o casă nouă, iar reacția ei este neprețuită

Dwayne Johnson aka The Rock i-a demonstrat mamei sale, Ata Johnson, cât de mult o iubește.

Actorul i-a cumpărat o casă nouă, iar apoi le-a arătat fanilor reacția femeii. „Când eram copil, nu-mi plăcea să o văd pe mama plângând. În ziua de astăzi, mă bucur de lacrimile ei de fericire. Am surprins-o și i-am cumpărat o casă nouă”, a spus el.

Vedeta a lucrat cu o echipă de design și le-a luat opt săptămâni să ajungă la rezultatul final. El a ținut să precizeze că locul este unul special, deoarece, dacă totul merge bine, va fi cel în care mama lui cu origini hawaiene va prinde rădăcini. 


„Tot ceea ce a văzut a fost complet nou și asta a surprins-o total. Am fost îndeajuns de norocos să pot să-i cumpăr câteva case de-a lungul anilor, dar asta este specială, așa cum mi-a spus de nenumărate ori - „după o viață în care am călătorit mereu, vreau ca această locuiță să fie ultima pentru mine. Ăsta este visul meu!”

Mamă, nu este niciun sentiment mai mișto decât să te fac fericită, bine ai venit acasă. Mereu îmi place să zic - dacă ai o mamă bună, ai o șansă de a devenit un om mai bun.”

Nu este pentru prima oară când starul își surprinde mamă într-un mod neașteptat. Crăciunul trecut, alături de fiicele sale, Jasmine și Tiana, actorul i-a dăruit Atei un nou Cadillac, iar în 2018 a primit un golden ticket marca Willy Wonka, prin care era anunțată că va primi o casă nouă, una dintre multele pe care i le-a luat de-a lungul vieții.