Adele povestește cât de îndrăgostită este de iubitul ei: „Sunt obsedată de el”

Adele a întâlnit dragostea din nou și iubește mai ceva ca o adolescentă.

Artista a apărut pe coperta revistei ELLE, numărul de septembrie, iar în interviul acordat publicației a vorbit și despre relația ei cu Paul Rich. „Nu am fost niciodată atât de îndrăgostită. Sunt obsedată de el”, a spus ea.

Întrebată dacă vrea să se recăsătorească, după ce a divorțat de Simon Konecki în 2019 (alături de care-l are pe Angelo, fiul lor de 9 ani), vedeta a mărturisit direct: „Da, normal. În mod cert vreau mai mulți copii. Sunt familistă și matriarhală, iar o viață stabilă mă ajută cu muzica pe care o fac, dar acum, tot ce am în creier este rezidența mea din Las Vegas. Vreau să fie spectaculoasă!”

Adele și Paul au fost văzuți pentru prima oară împreună la un meci NBA, în iulie 2021. Un an mai târziu, în februarie, au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi logodit, după ce artista a fost văzută cu un inel cu diamant la BRIT Awards.

O lună mai târziu, invitată în cadrul emisiunii The Graham Norton Show, când a fost întrebată de inel, ea a spus: „Parcă aș spune cuiva daca e sau nu așa. Cu toate astea, e superb, nu crezi?”

În interviul cu ELLE, ea a vorbit din nou despre aceste zvon: „Ei, nu sunt căsătorită. Nu sunt căsătorită, nu sunt căsătorită. Sunt doar foarte îndrăgostită. Sunt extrem de fericită și aș putea la fel de bine să fiu măritată. Însă nu-s logodită, doar că-mi plac bijuteriile high-end.”

Interviul vine la o lună după ce cântăreața și Paul au fost văzuți în vacanță în Porto Cervo, Italia. Ea a povestit celor de la Elle cum i-a spus lui Paul cât de mult a visat la o astfel de vacanță, dar că i-a fost frică de paparazzi. „El mi-a spus - și lași asta să te oprească să mergi în locul în care-ți dorești cel mai mult? Îmi zice - pentru o fotografie, ce se poate întâmpla așa rău?”