Adele povestește cât de îndrăgostită este de iubitul ei: „Sunt obsedată de el”

Adele a întâlnit dragostea din nou și iubește mai ceva ca o adolescentă.

Share

Artista a apărut pe coperta revistei ELLE, numărul de septembrie, iar în interviul acordat publicației a vorbit și despre relația ei cu Paul Rich. „Nu am fost niciodată atât de îndrăgostită. Sunt obsedată de el”, a spus ea.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Întrebată dacă vrea să se recăsătorească, după ce a divorțat de Simon Konecki în 2019 (alături de care-l are pe Angelo, fiul lor de 9 ani), vedeta a mărturisit direct: „Da, normal. În mod cert vreau mai mulți copii. Sunt familistă și matriarhală, iar o viață stabilă mă ajută cu muzica pe care o fac, dar acum, tot ce am în creier este rezidența mea din Las Vegas. Vreau să fie spectaculoasă!”

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Adele și Paul au fost văzuți pentru prima oară împreună la un meci NBA, în iulie 2021. Un an mai târziu, în februarie, au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi logodit, după ce artista a fost văzută cu un inel cu diamant la BRIT Awards.

O lună mai târziu, invitată în cadrul emisiunii The Graham Norton Show, când a fost întrebată de inel, ea a spus: „Parcă aș spune cuiva daca e sau nu așa. Cu toate astea, e superb, nu crezi?”

În interviul cu ELLE, ea a vorbit din nou despre aceste zvon: „Ei, nu sunt căsătorită. Nu sunt căsătorită, nu sunt căsătorită. Sunt doar foarte îndrăgostită. Sunt extrem de fericită și aș putea la fel de bine să fiu măritată. Însă nu-s logodită, doar că-mi plac bijuteriile high-end.”

Interviul vine la o lună după ce cântăreața și Paul au fost văzuți în vacanță în Porto Cervo, Italia. Ea a povestit celor de la Elle cum i-a spus lui Paul cât de mult a visat la o astfel de vacanță, dar că i-a fost frică de paparazzi. „El mi-a spus - și lași asta să te oprească să mergi în locul în care-ți dorești cel mai mult? Îmi zice - pentru o fotografie, ce se poate întâmpla așa rău?”


AdeleTags
Share