Kiss Time Out

Adele povestește cât de rău s-a simțit după ce și-a anulat concertele din Las Vegas: „A fost brutal”

Adele vorbește despre motivul pentru care și-a anunlat show-urile din Las Vegas.

În ianuarie, artista a postat un video pe contul ei de Instagram, unde, plângând, le explica fanilor că datele concertelor ei programate în Las Vegas vor fi schimbate, deoarece „show-ul nu este gata.” 

„A trebuit să aștept și să țin doliu, pur și simplu, să țin doliu pentru acele concerte și să trec peste vină, dar a fost brutal”, a spus Adele. Ea a mărturisit că s-a luptat cu toată această frustrare a fanilor în privat, dar nu avea cum să dea drumul la spectacol. „Show-ul nu era îndeajuns de bun. Poate tăcerea mea a fost de mormânt, nu știu, dar a fost oribil.”

Cu toate astea, cântăreața nu regretă decizia, deși subliniază încă o dată faptul că a simțit „dezamăgirea tuturor” și a fost „devastată și speriată” să nu-și dezamăgească fanii.

„Am crezut că voi reuși să o scot la capăt, dar nu am putut. Rămân alături de decizia mea. Nu voi face un spectacol pentru că trebuie sau pentru că oamenii vor fi dezamăgiți dacă nu sau pentru că vom pierde foarte mulți bani. Sigur, aș putea să fiu pe TikTok sau Instagram Live toată ziua și să zic - lucrez la show. Normal că lucrez la show, dar nu voi oferi update-uri dacă nu le am, deoarece toate astea vor duce la și mai multă dezamăgire.”

În prezent, după 5 ani de pauză, artista a avut primul ei spectacol public, în Hyde Park, Londra. În timpul acestui concert, ea a vorbit despre rezidența din Las Vegas și le-a transmis fanilor că noile date vor fi anunțate „foarte, foarte curând.”