Cool Stuff

Ce crede Jennifer Garner despre căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, fostul ei soț

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit recent, iar surse din anturajul lor susțin că foștii lor parteneri sunt foarte ok cu decizia pe care au luat-o.

Spre exemplu, potrivit unor surse via Entertainment Tonight, Jennifer Garner, actrița care a fost căsătorită cu Ben între 2005 și 2018, cât și Marc Anthony, fostul soț al lui Lopez (căsătoriți între 2004-2014), nu au nicio problemă cu viața amoroasă a foștilor parteneri.

„Marc și Jen, dar și Ben și Garner, încă se înțeleg relativ bine și dețin locuri speciale unul în inima altuia. Nu există ranchiună și negativitate din partea nimănui, iar scopul comun este unul lipsit de dramă și acela de a prioritiza copiii și cum să fie părinți buni pentru ei”, au spus sursele.

Affleck și Garner au trei copii împreună: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, iar Lopez și Anthony îi au pe gemenii de 14 ani, Max și Emme.

Mai mult, sursele susțin că toți copiii au început să se înțeleagă din ce în ce mai bine între ei, mai ales de când actorul și artista s-au căsătorit. „Copiii se simt din ce în ce mai uniți ca familie, mai ales după nunta din Vegas și sunt foarte entuziasmați să vadă ce are viitorul să le ofere. Toți se înțeleg super bine.”

Page Six au notat și despre cum Garner a aflat de nuntă cu o zi înainte ca event-ul să aibă loc, iar în ziua ceremoniei se pare că s-a bucurat de o zi liniștită pe lacul Tahoe. „Ben i-a spus lui Jen de nuntă, dar doar cu o zi înainte. Totul a fost foarte minimalist plănuit în avans, ba chiar spontan. Fiica lui, Violet, a stat la casa mamei sale, deoarece îi este extrem de loială”, au explicat sursele.