Hot On Kiss

Irina Rimes la „Discuții DesKisse cu Sanda Rebeja”

Vezi cât de stilat arată artista

Irina Rimes a dat un spectacol live impresionant acum câteva zile la Chișinău, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Înainte de eveniment, artista a fost în vizită la Kiss FM și a mai stat la povești cu Sanda Rebeja la „Discuții DesKisse”. Întrebată cum și-a petrecut timpul în pandemie, Irina ne-a mărturisit că ea și-a mutat studioul acasă și e fericită că în sfârșit a fost lăsată să facă din plin ceea ce-i place extrem de mult: să creeze. A scos un album, pregătește altul, deci e pusă ca de obicei pe fapte mari și frumoase.

Despre piesa nouă „Your LoveIrina Rimes a mărturisit că a fost o provocare pentru ea să iasă din zona de confort, pentru că ea este o artistă de muzică pop. Dar că i-a plăcut extrem de mult, în special pentru că această colaborare cu Cris Cab a fost una visată încă de când era pe băncile facultății și asculta pe repeat piesa ”Liar Liar”. Iar reacția publicului, spune Irina a fost neașteptat de frumoasă.

Artista ne-a mai spus că în toată această perioadă de izolare și distanțare i-au lipsit extrem de mult, ca fiecărui artist de altfel, concertele.

Spectacolul de la Chișinău a fost plin de energie frumoasă, or și publicul, dar și Irina Rimes și-au dorit mult această revedere în concert.

O mai așteptăm cu drag la Chișinău, dar și în studioul Kiss FM și îi dorim multă inspirație.