Cool Stuff

Fotografiile cu Selena Gomez care te vor cuceri

Cât de frumoasă este artista în cea mai recentă ședintă foto!

După o perioadă de pauză, Selena Gomez revine din nou în atenția fanilor cu o ședință foto incredibilă. Artista este luna aceasta imaginea CR Fashion Book China, iar în fotografiile publicate, Selena arată formidabil.

CR Fashion Book este o revistă care cuprinde trenduri de fashion, sfaturi de beauty și știri despre celebrități, fiind condusă de fostul redactor șef de la Vogue Paris, Carine Roitfeld.

Noile fotografii au fost realizate de Adrienne Raquel, iar în imaginile surprinse, Selena poartă creații semnate de Balenciaga și Maison Wester.

Fanii au fost bucuroși să vadă noua ședință foto a Selenei, după ce în urmă cu câteva săptămâni, artista s-ar fi confruntat din nou cu probleme de sănătate. Aceasta ar fi apărut într-un videocall cu Timothee Chalament, având o perfuzie la mână.

În urmă cu câteva luni, artista a declarat că la începutul pandemiei s-a confruntat cu depresia, însă acum, aceasta se simte mult mai bine.

La început nu știam cum să mă descurc cu toată această situație. Am intrat cumva în depresie. Job-ul meu presupune să călătoresc destul de mult, să cunosc mulți oameni, să îi fac pe oameni fericiți, iar lucrurile astea mă făceau fericită, așa că pentru mine pandemia a fost o lovitură grea”, a dezvăluit Selena Gomez.