Cool Stuff

FOTO | Keanu Reeves demonstrează încă o dată că este bărbatul perfect

Cum a fost surprins actorul

Despre Keanu Reeves știm deja că se numără printre cei mai râvniți actori de la Hollywood și înțelegem de ce. Actorul din „John Wick” a fost fotografiat zilele acestea în Berlin, alături de iubita sa, Alexandra Grant și a demonstrat încă o dată că este un adevărat gentleman.

Starul, în vârstă de 56 de ani, a fost surprins ajutând-o pe iubita sa cu bagajele, după ce se întorceau de la cumpărături. Zâmbitori și relaxați, îmbrăcați în ținute lejere, cei doi s-au bucurat de o zi frumoasă de toamnă, la cumpărături.

În prezent cuplul se află la Berlin, deoarece actorul filmează acolo pentru noul film din seria „Matrix”. Iubita sa și-a dorit să îi fie alături și a închiriat o proprietate în apropierea orașului, unde Keanu se retrage în weekend-uri, când are pauză de filmări.

„The Matrix 4” va fi lansat în 2021. Filmările au început în ianuarie, cu Lana Wachowski ca regizor si co-scenarist. Deși filmările au fost oprite apoi în martie din cauza pandemiei, actorii au revenit în luna iunie la Berlin și au reluat treaba.
FOTO: Daily Mail