Kiss Music News

Fotografii inedite cu Delia, din perioada adolescenței. Uite cum arată artista la 17 ani!

În imaginile postate, Delia are același zâmbet fermecător, dar și atitudinea rebelă cu care ne-a obișnuit.

Delia și-a surprins fanii cu o serie de fotografii din adolescență, iar urmăritorii săi de pe Instagram au fost extrem de încântați de această surpriză. În imaginile postate, Delia are același zâmbet fermecător, dar și atitudinea rebelă cu care ne-a obișnuit.

Printre cei care au fost încântați de fotografiile publicate de Delia se numără și Horia Brenciu, Andreea Bănică, Maria Buză, Alexandru Abagiu, Codin Maticiuc sau Catrinel Marlon, care și-au adus aminte cu nostalgie de acea perioadă.

Zilele astea amintirile ne răscolesc pe toți...”, i-a transmis Horia Brenciu.
De asemenea, artista a publicat și câteva fotografii cu mama ei. Iar fanii au observat imediat cât de mult seamănă Delia cu părinții ei.

Ești o combinație perfectă între cei doi”, a remarcat o admiratoare.

Gina Matache, mama Deliei, este o cunoscută interpretă de muzică populară și de petrecere. Aceasta s-a confruntat la un moment dat cu probleme de sănătate, după ce a avut o tumoră la braț.

Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea”, dezvăluia mama Deliei într-un interviu pentru spynews.ro.