Cool Stuff

Ryan Gosling nu ar fi trebuit să apară în filmul „The Notebook”. Ce actor celebru trebuia să joace rolul principal!

Initial, nu el a fost cel ales pentru rolul principal, vezi ce spune George Clooney despre asta

Interpretarea lui Ryan Gosling din „The Notebook” a primit o mulțime de laude și premii, dar se pare că initial, nu el a fost cel ales pentru rolul principal. George Clooney a mărturisit într-un interviu acordat pentru Deadline că el ar fi trebuit să intre în pielea lui Noah Calhoun, alături de Paul Newman.

Îndrăgitul actor a povestit că el urma să interpreteze varianta tânără a personajului principal și că își dorea foarte mult să lucreze cu Paul Newman, doar că ei nu seamănă deloc.

Urma să facem „The Notebook” împreună. Practic aveam să interpretez varianta tânără a personajului lui Newman. Ne-am întâlnit si am zis că va fi grozav. El era unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume”, își amintește George Clooney.

Apoi ne-am revăzut și i-am zis: „Nu pot să te joc pe tine tânăr. Nu arăt ca tine. Este o nebunie”. Am vrut să apărem în acest film pentru că voiam să lucrăm împreună, dar ulterior ne-am dat seama că nu ar fi fost tocmai potrivit pentru noi”, a continuat actorul.

Filmul a fost lansat în 2004, cu Ryan Gosling în rolul în care ar fi trebuit să joace Clooney. De asemenea, în locul lui Newman a apărut James Garner.

Paul Newman a murit patru ani mai tâziu, în 2008, la vârsta de 83 de ani. Actorul fusese diagnosticat cu cancer pulmonar.