Kiss Music News

Spike e alergat de „Paparude", în clipul piesei cu accente folclorice feat. Surorile Osoianu

Videoclipul vine ca o radiografie a vremurilor superficiale pe care le trăim

Spike revine în forță cu single-ul "Paparude", o piesă cu accente folclorice în colaborare cu Surorile Osoianu, la pachet cu un videoclip autentic rupt din lumea lui Paul.

Videoclipul vine ca o radiografie a vremurilor superficiale pe care le trăim, evidențiind contrastul dintre viața afișată pe rețelele sociale și cea reală.

"Hello, poor people?!"

Paparudele sunt, de fapt, o turmă de oi care poartă Chanel sau alte brand-uri opulente, doar că, de cele mai multe ori, ghidate de același cioban.

Practic, Spike taxează paparudele de pe Social Media în stilul clasic:
"Deșteaptă de dă în toate gropile/ da cu bmw-u lu’ altu’.
Ea n-are timp, ea n-are chef, ea se afișează cu stelele
Ea e la mani, la pedi, la shopping, la modă pe toate rețelele."

Spike a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural în industria rap românească, unde are o experiență de 15 ani.

Paparude" este un mix de hip-hop, folclor și trap și a fost compusă de Vlad Lucan și Surorile Osoianu, textul a fost scris de Paul Mărăcine (Spike) și Surorile Osoianu, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan @ ATOM.

"Sunt entuziasmat să lansez "Paparude" și este o onoare pentru mine să cânt pe piesă alături de Surorile Osoianu. Cred mult în acest proiect și sper să vă placă și vouă la fel de mult!", a declarat Spike.

Spike a lansat anul acesta și „Rockstar", hitul artistului din această primăvară, piesă care încă se află în top 10 Media Forest România.