Kiss Music News

„Stelele”, noua piesă a Giniei nu e un tratament, este un catalizator de sentimente

Artista spune că piesa este făcută mai mult să zgârâie suflete decât să le trateze

De cât timp ai nevoie ca să-ți treacă un dor? Ai putea să uiți de-un dor cât numeri până la 10? Aceeași întrebare este fredonată în noua piesă a Giniei. „Noua piesă am scris-o exact ca și prima dată. În camera mea, noaptea. Întunericul nopții trezește în mine lumină. Mă gândeam că mi-e dor și că vreau să fac ceva cu asta.” spune Ginia.

Și dacă stai să reflecți un pic, cu toți trecem prin dor, fiecare alege să facă din asta ceea ce poate. De aceea, e frumoasă întâmplarea când după doruri mari rămân piese profunde.

Artista spune că piesa este făcută să zgârie – dacă acesta este prețul pentru ca noi să simțim stările. Stelele nu e un tratament, este un catalizator de sentimente.

GINIA - Stelele (Official video) - YouTube

Conceptul videoclipului este unul interesant, cadrele video au fost captate în natură. Rezultatul final este axat pe transmiterea unor emoții exacte, o filosofie a iubirii în miniatură, care păstrează din stilistica primului videoclip.

Tânăra artistă spune că ar vrea să atingă corzile inimilor prin intermediul piese. „Vreau ca oamenii care au iubit, dar care au uitat sau și-au pierdut dragostea, să revină în aceste moment, să-i fac să retrăiască clipa, să fie vii.