Cool Stuff

Jennifer Aniston renunță la actorie? Care este motivul și ce și-ar dori aceasta să facă!

Unul dintre proiectele recente ale actriței aproape că a convins-o să renunțe la actorie

Deși este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, Jennifer Aniston a dezvăluit că în ultimii doi ani s-a gândit să se retragă din atenția publică. Ea a fost invitată recent la „SmartLess”, un podcast găzduit de Jason Bateman, Will Arnett și Sean Hayes. Actrița din „Friends” a mărturisit că unul dintre proiectele ei recente aproape că a convins-o să renunțe la actorie.

Întrebată dacă a simțit vreodată că nu mai vrea să lucreze în această industrie, Aniston a declarat: „Aș putea spune că în ultimii doi ani m-am gândit să fac asta. Ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. M-a stors de vlagă și nu cred că asta este ceea ce-mi doresc”.

Totul s-a întâmplat după ce a acceptat un „proiect nepregătit”, înainte de a se alătura serialului „The Morning Show" la care este și producător executiv. Actrița în vârstă de 51 de ani a dat lovitura cu show-ul găzduit de Apple TV+ și în ultimul an, a primit o serie de norminalizări la Premiile Emmy și Globul de Aur pentru rolul lui Alex Levy.

New Morning Dawns for Apple With 'The Morning Show' Premiere - Variety

Aceasta a vorbit și despre amintirile frumoase cu care a rămas din lumea filmului. Starul a recunoscut că proiectul ei de suflet este „Friends”, în care a jucat rolul Rachel Green. Pe locul doi, actrița a pus comedia romantică din 2011, „Just Go With It” și a vorbit despre frumoasa prietenie cu Adam Sandler ca fiind unul dintre motivele principale.

Netflix's 'Murder Mystery,' with Adam Sandler and Jennifer Aniston, isn't  good — but is it a hit?

„Întodeauna îmi face plăcere să filmez cu Sandler”, a spus actrița despre prietenul ei alături de care a jucat anul trecut și în „Murder Mystery”, de pe Netflix. „Just Go With It” a fost super distractiv. Ne cunoaștem de la 19 ani”, a dezvăluit ea.

Jennifer Aniston își dorește o carieră în design interior

Chiar dacă nu are planuri imediate să-și ia adio de la Hollywood, Jennifer spune că i-ar plăcea să înceapă o carieră în designul interior.

„Îmi place mult. Sunt în locul meu fericit. Chiar este un loc fericit pentru mine”, a declarat ea.