Kiss Music News

Irina Rimes, angajată sub acoperire la librărie

O nouă etapă în cariera artistei

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate și iubite cântarețe din Republica Moldova și  România, iar aceasta știe cât de importantă este interacțiunea sa cu fanii și nu ratează nici un moment de a interacționa cu aceștia.

Așa că după ce a livrat câteva din propriile albume ascultătorilor săi, Irina Rimes a petrecut o zi întreagă în unele dintre magazinele în care se comercializează albumul #PASTILA și și-a surprins fanii, chiar ea fiind persoana de după tejghea.

„Acu' 2 săptămâni am fost curier și mi-a plăcut. De data asta am vrut să văd cum e să stau la tejghea și să trec albumul Pastila pe la casa de marcat. Desigur, n-am putut să mă opresc aici. Aș vrea să vă povestesc despre cum a fost dar o fac degeaba, mai bine vă uitați peste acest material. Dar cred că încep să fac vlogging."

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară după ce au realizat că artistul lor preferat stă chiar în fața lor. În materialul de mai jos se poate observa cum oamenii sunt placut impresionați de activarea pe care Irina a facut-o.

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră cu onține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Albumul Pastila are o semnificație aparte pentru Irina și reprezintă o nouă etapă în cariera sa și totodată o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica.