Kiss Music News

Ed Sheeran va deveni tătic anul acesta. Uite cine este soția artistului!

Viitorii părinți au încercat să țină ascunsă sarcina

Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, vor deveni părinți anul acesta. Starul britanic, în vârstă de 29 de ani, și soția sa, în vârstă de 27 de ani, au încercat să țină ascunsă sarcina, de teama riscurilor ridicate, care există în această perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Ed și Cherry sunt foarte fericiți. Amândoi sunt foarte încântați, dar au încercat să nu facă mare tam-tam din asta. Perioada aceasta de izolare a fost scuza perfectă pentru ca aceștia să stea departe de ochii curioșilor, însă Cherry va naște în curând, așa că aceștia sunt foarte fericiți și au dat vestea cea mare și prietenilor și familiei”, a dezvăluit o sursă pentru DailyMail.

În acest moment, aceștia se ocupă de ultimele pregătiri, iar bebelușul se va naște la finalul acestei veri. Cu siguranță e un moment fericit pentru ei, iar familiile lor abia așteaptă să îl cunoască pe viitorul membru al clanului Sheeran”, a spus aceeași sursă.

Deocamdată, reprezentanții lui Ed Sheeran nu au confirmat această informație, așa că rămâne de văzut dacă artistul va dori să împărtășească această veste cu fanii săi.

La finalul anului trecut, Ed Sheeran a declarat că își va lua o pauză nedeterminată, pentru a se concentra asupra vieții sale personale. Acesta formează un cuplu cu Cherry Seaborn de aproape cinci ani, iar în ianuarie 2019, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private.