Kiss Music News

Motivul pentru care Ed Sheeran s-a retras din lumina reflectoarelor. Artistul a dezvăluit că s-a confruntat cu o serie de probleme!

Se pare că lui Ed Sheeran nu i-a priit faima!

Se pare că lui Ed Sheeran nu i-a priit faima! Recent, artistul a dezvăluit că ura modul în care se comporta după ce a devenit celebru, pentru că ajunsese dependent de mâncare și alcool.

Cântărețul a cunoscut faima în 2011, odată cu albumul său de debut și a continuat să devină unul dintre cei mai de succes artiști ai ultimului deceniu. În timp ce unii visează la o asemenea poveste de succes, el s-a simțit copleșit, mai ales atunci când s-a trezit în mijlocul unui turneu modial, căruia nu a știut cum să-i facă față.

Divide Tour”, de Ed Sheeran, ultrapassa recorde de U2 e se torna a ...

În cadrul unui summit online despre anxietate, Ed a recunoscut că a suferit atacuri de panică și s-a luptat cu stima de sine scăzută, relatează BBC News. De asemenea, și-a amintit de turneul de promovare al albumului „X”, în care a susținut 180 de concerte, și a povestit cum a arătat acea perioadă pentru el.

x (álbum de Ed Sheeran) – Wikipédia, a enciclopédia livre

Autobuzele parcau sub arene și dormeam în autobuz toată ziua, apoi mă trezeam, susțineam show-ul, beam, mă întorceam în autobuz și nu vedeam lumina soarelui timp de patru luni. Este distractiv la început. Este totul rock and roll, dar apoi parcă începe să devină trist”, a spus acesta.

Ca urmare a rutinei sale nesănătoase, Ed Sheeran a declarat că nu a fost deloc mulțumit de modul în care ajunsese să arate.

Autorul hitului „Thinking Out Loud” a recunoscut că „nu face lucrurile pe jumătate” și, în consecință, ar prefera mai mult două sticle de vin decât un singur pahar. El a subliniat că, atunci când bei cu moderație, „probabil că nu te vei simți afectat ziua următoare”, dar două sticle întregi „s-ar putea să te întristeze”.

Písničkář Sheeran překonal rekord U2 - Aktuálně.cz

Pe lângă faptul că a consumat alcool, Ed și-a câștigat și porecla „Teddy – două mese”, pentru că în acea perioadă, comanda două meniuri la ora mesei și le mânca pe amândouă.

Începi să pui kilograme în plus și să urăști felul în care arăți. Cred că lucruri precum zahărul, dulciurile, junk food-ul, cocaina, alcoolul, te fac să te simți bine cu cât consumi mai mult, dar este cel mai rău lucru. Atunci când ești dependent este foarte greu să le moderezei, dar moderația este cheia”, a mai povestit artistul.

Ed Sheeran recunoaște că soția sa, Cherry Seaborn, l-a ajutat să depășească acea perioadă și acum și-a schimbat stilul de viață în totalitate. Cei doi s-au căsătorit în 2018, și consideră că hobby-urile ei au avut un impact pozitiv asupra obiceiurilor nesănătoase pe care le avea înainte.

Who Is Cherry Seaborn? 5 Things To Know About Ed Sheeran's ...

Ea face mult sport, așa că am început să alerg cu ea. Mănâncă destul de sănătos așa că am început să mănânc și eu sănătos. Ea nu bea atât de mult, așa că nu mai beau. Cred că toate astea au schimbat lucrurile”, a declarat artistul, care în 2019 s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

De asemenea, el a luat o pauză și de la social media și acum își ocupă timpul cu grădinăritul și pictura.