Cool Stuff

Cu cine s-a iubit Jennifer Aniston și de ce este singură la 50 de ani!

Actrița nu a renunțat să creadă în dragostea adevărată și încă își așteaptă sufletul pereche

Deși a avut câteva relații cu unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, Jennifer Aniston este încă singură la 50 de ani. Îndrăgita actriță a fost căsătorită de două ori, însă ambele căsnicii s-au finalizat cu un divorț, însă, Aniston nu a renunțat să creadă în dragostea adevărată și încă își așteaptă sufletul pereche.

Jennifer Aniston's Face Highlight of the Golden Globes | TimeNu a renunțat încă la dragoste”, declara la începutul anului trecut un apropiat al acesteia. Aceeași sursă a adăugat că actrița din „We’re the Millers” „nu încearcă să forțeze o relație” și că ar fi „deschisă să meargă la întâlniri” dacă totul ar veni natural.
De asemenea, într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone” în 1999, Jennifer Aniston a recunoscut că „a avut relații serioase toată viața”. Și de atunci, ea a tot continuat să aibă doar astfel de relații care au fost mereu în lumina reflectoarelor. Iată cine sunt bărbații cu care s-a iubit actrița de-a lungul carierei sale!

Prima iubire a lui Jennifer Aniston

Într-un interviu, ea a dezvăluit că prima ei dragoste a fost actorul Daniel McDonald, alături de care a avut o relație timp de cinci ani. Cei doi s-au despărțit chiar înainte ca actrița să dea lovitura cu rolul din „Friends” și a vorbit deschis despre relația lor în 2007, după ce el s-a stins din viață din cauza unei tumori.

Jennifer Aniston's dead boyfriend Daniel McDonald was 'the one'

El a fost prima mea iubire – cinci ani am fost împreună. El ar fi fost alesul. Dar aveam 25 de ani și eram prostuță. El trebuie să mi-l fi trimis pe Justin (Theroux) pentru a compensa totul”, a declarat aceasta.

Prima nuntă în secret

Până a-l cunoște pe primul ei soț, Tate Donovan, Jennifer a mai avut două idile de scurtă durată cu colegul său din serialul „Ferris Bueller's Day Off”, Charlie Schlatter, dar și cu solistul trupei rock „Counting Crows”.

Probabil, înainte de a fi cunoscut ca Jimmy Cooper din serialul „The O.C”, Donovan era considerat doar primul logodnic al lui Jennifer Aniston. La început, el a recunoscut că nici nu știa cine este ea, pentru că nu urmărise niciodată „Friends”, însă pentru actriță, el era iubitul perfect.

Jennifer Aniston, Sandra Bullock recall both dating Tate Donovan

După o relație de patru ani cu Sandra Bullock, el nu își mai dorea o iubită atât de faimoasă așa că după doar o lună, s-au despărțit din cauza presiunii presei. „Literalmente, la a doua noastră întâlnire, existau camere video peste tot”, a povestit ea într-un interviu.

Cu toate acestea, el s-a răzgândit și după doar trei săptămâni, cu ocazia primei lor aniversări, s-au logodit. După trei ani de relație, ei s-au despărțit, fix în momentul în care el a fost ales să-l interpreteze în „Friends” pe iubitul lui Rachel. Ciudat, nu?

Începuturile cuplului de aur de la Hollywood

În caz că ați uitat, înainte de „Brangelina” a existat „Brad și Jen”. Cu toate că au fost unul dintre cele mai emblematice cupluri de la Hollywood, ei s-au cunoscut la un blind date, aranjat de managerii lor.

Brad Pitt and Jennifer Aniston's Relationship: A Complete Timeline ...

În mai puțin de un an, Brad a cerut-o în căsătorie și, după doi ani de relație, au spus „Da”, pe 29 iulie 2000, în Malibu. Nunta fastuoasă a costat un million de dolari, iar printre invitați s-au numărat nume mari precum Cameron Diaz, Salma Hayek sau colegii din „Friends”.

Chiar dacă totul părea doar lapte și miere, actorul a cunoscut-o pe Angelian Jolie pe platourile de filmare de la „Mr. & Mrs. Smith” și după cinci ani de mariaj, Brad și Jen au divorțat.

După o scurtă perioadă de singurătate, Jennifer Aniston a decis să meargă mai departe și a început o relație cu actorul Vince Vaughn. Deși au încercat să țină totul departe de ochii curișilor, într-un final au recunoscut că formează un cuplu, dar în decurs de un an, s-au despărțit.

Love Lessons From Vince Vaughn & Jennifer Aniston | by Sophie | Be ...

Se pare că oricât ar fi încercat Jennifer, aceasta nu se poate ține departe de „scandaluri”. La începutul anului 2008, ea a pus ochii pe cântărețul John Mayer, pe care l-a însoțit în turneu în Marea Britanie.

Jennifer Aniston & John Mayer Friends Despite Split 10+ Years Ago

Artistul a anunțat că s-au despărțit într-o conferință de presă susținută în fața unei săli de sport, dar la Premiile Oscar din 2009 ei au apărut împreună. O lună mai târziu, ei și-au spus „adio!” definitiv.

Nunta numărul doi

Jennifer l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț al său, Justin Theroux, în 2007, pe platoul de filmare de la „Tropic Thunder”, dar au început să iasă împreună în 2010. După doi ani, cei doi s-au logodit.

Jennifer Aniston, Justin Theroux hold hands to mourn death of pet ...

Trei ani mai târziu, cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie super-secretă în curtea lor, spunând oaspeților că este o petrecere pentru ziua de naștere a lui Theroux. Nici de data aceasta nu au lipsit nume mari ale industriei și printre invitați s-au aflat Courteney Cox și Lisa Kudrow, Emily Blunt, Sia, John Krasinski, Ellen Degeneres și Jimmy Kimmel, care a oficiat ceremonia.

După mai puțin de trei ani de mariaj, în 2018, cei doi și-au șocat fanii când au anunțat că se despart.

Ulterior, actrița a vorbit despre viața ei sentimentală și a ținut să clarifice câteva lucruri.

Există concepții greșite precum „Jen nu poate ține un bărbat”, sau „Jen refuză să aibă un copil pentru că este egoistă și prea legată de cariera sa. „Sau că sunt tristă și cu inima frână. În primul rând, cu tot respectul, nu am inima frântă. Și în al doilea rând, acestea sunt presupuneri nesăbuite”, a spus ea.

Jennifer Aniston Awkward BBC Interview Goes Viral | Action Movie ...

Nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Nimeni nu se gândește cât de sensibil ar putea fi acest subiect pentru partenerul meu și pentru mine. Nu știți prin ce am trecut medical sau emoțional. Există o presiune asupra femeilor să devină mame, și dacă nu sunt, atunci sunt considerate bunuri deteriorate. Poate că scopul meu de pe această planetă nu este acela de a procrea. Poate am alte lucruri pe care trebuie să le fac.”, a adăugat actrița.

În ciuda celor două divorțuri, Jennifer Aniston nu privește cele două mariaje ca fiind eșecuri, iar în ceea ce privește viitoarele sale relații sau posibilitatea de a deveni mamă, aceasta este deschisă pentru orice.