Hot On Kiss

Retrospectiva săptămânii: Trupa AKORD la Discuții DesKISSe cu Sanda Rebeja

Li s-a făcut dor de scenă și de public și nu încetează să-și bucure ascultătorii cu hituri după hituri.

O discuție deschisă cu trupa Akord asezonează perfect zilele toride de vară. Băieții au câte puțin din toate: zâmbete, sinceritate, un strop de romantism și multă energie pozitivă! Toate aceste calități frumoase le-au adus cu ei joi, la Discuții DesKISSe cu Sanda Rebeja!

Pandemia, bat-o vina:

Li s-a făcut dor de scenă și de public și nu încetează să-și bucure ascultătorii cu hit după hit. Perioada de carantină a trecut greu, dar productiv, și abia așteaptă să revină totul la normal pentru a urca din nou pe scenă și a bucura mii de ascultători.

Akord: Dacă ar fi să avem undă verde să facem și să mergem unde ne dorim, în primul rând ar fi un concert. Ne este dor de public, de emoții, de scenă. Nu ne dorim vacanțe și destinații deosebite, prea mult ne-am relaxat în izolare, vrem să muncim tot mai mult și mai mult.

Sanda: Cum credeți că se va schimba industra muzicală după pandemie?

Akord: Bună întrebare. Va avea de suferit, credem că vor rămâne doar cei mai curajoși și cei care muncesc foarte mult. E complicat acum pentru toți, dar asta e.

Formatia Akord s-a relansat cu un nou videoclip. Cine i-a luat ...

Muzică și carieră:

Sanda: Sunteți într-o nouă componență din noiembrie 2019. Cum se lucrează împreună și cum v-ați acomodat cu această schimbare?

Eduard: Foarte bine, am de la cine învăța și mereu tind să învăț mai multe, să lucrez mult și să realizăm lucruri frumoase.

Igor: Cu Eduard se lucrează foarte bine. Suntem și prieteni foarte buni și-mi place la el că în tot acest timp a învățat totul din mers, cu viteza luminii!

Sanda: În 4 luni aveți deja peste un milion de vizualizări pe Youtube la piesa „Unde, unde”, un succes frumos pe care-l meritați. Ce credeți că a ajutat să ajungă această piesa la inimile ascultătorilor?

video | Băieții de la Akord scot hit după hit! Vocile cântăreților ...

Akord: Pentru noi a fost ceva frumos să vedem că piesa are un astfel de succes, mai ales că a fost lansată înainte de carantină. Sunt de fapt câteva secrete care stau în spatele succesului. În primul rând o echipă bună, care a venit cu idei interesante și neobișnuite. Mulțumim echipei BR Films și lui Roman Burlaca pentru că a avut grijă să avem parte de un videoclip bun. Versurile scrise de Iurie Bădicu și la fel au ajuns repede la inimile ascultătorilor. Și s-a muncit mult, acest lucru credem că s-a simțit și s-a reflectat asupra rezultatului final.

Sanda: După acest succes a venit încă o piesă plină de optimism. Povestiți-ne despre noua voastră melodie „Strada zilelor senine”.

Akord: Piesa a fost lansată pe 29 iunie din dorința de a aduce o doză proaspătă de optimism și entuziasm. Ne-am dorit să readucem soarele pe străzile înnorate de efectul nedorit al pandemii. Producția muzicală îi aparține lui Eugen Doibani. Textul piesei este semnat de Iurie Bădicu, iar piesa este o continuare a precedentelor piese. Și la această piesă evident am lucrat cu Roman Burlaca. Echipa BR Films a făcut o treabă bună din nou și suntem foarte mulțumiți de ce a ieșit.

Sanda: La ce ne mai așteptăm în viitor pe plan muzical din partea trupei Akord?

Akord: La multe surprize. Muncim mult și cu siguranță o să reușim să vă bucurăm cu piese frumoase!

 VIDEO: Trupa AKORD a lansat videoclipul piesei „Pe strada zilelor ...

Provocare, dulce provocare:

1. De ce vă temeți cel mai tare?
Eduard: De înălțime.
Igor: De întuneric.

2. Cum vi se spunea când erați mici?
Eduard: Edic, n-am avut nici o poreclă.
Igor: N-am avut porecle, așa că eram și eu Igoraș :)

3. Un moment crucial care v-a schimbat viața?
Eduard: Când am venit în trupă, chiar s-au schimbat multe!
Igor: Și mie trupa Akord mi-a schimbat mult viața!

4. Cea mai mare dorință din prezent?
Eduard: Să trecem cu bine de această perioadă grea!
Igor: O să mă repet și eu, vreau să fim sănătoși și să revină totul la normal!

5. Dacă ar fi să fiți femei, în pielea cărei artiste de la noi v-ar plăcea să fiți?
Eduard: Zinaida Julea
Igor: Și eu la fel Zinaida Julea, ea e doamna de fier! Tot respectul!

6. Cine primul se însoară?
Eduard: Igor :)
Igor: Eu cred că totuși Eduard :)