Kiss Music News

Retrospectiva săptămânii: Anastasia Jantîc la Discuții DesKISSe cu Sanda Rebeja

Face muzică de la 12 ani, a participat la numeroase concursuri, este profesoară de canto, însă abia acum s-a simțit pregătită să lanseze prima ei piesă.

O singură piesă, dar bună. Atât i-a fost de-ajuns Anastasiei Jantîc să ajungă la inimile ascultătorilor, dar și la inimile noastre, lucru care ne-a făcut să o invităm marți la Discuții DesKISSe cu Sanda Rebeja. Anastasia este genul acela de persoană alături de care discuția curge de la sine, așa că am avut un interviu telefonic, unde am cunoscut-o mai bine pe tânăra artistă, dar am și aflat mai multe detalii despre prima ei piesă – „Goală”.

Anastasia face muzică de la 12 ani, a participat la numeroase concursuri, este profesoară de canto, însă abia acum s-a simțit pregătită să lanseze prima ei piesă „Goală”.

Anastasia Jantîc, vocea care trăiește prin muzică: „Pentru a cânta ...

„Probabil nu am fost pregătită să lansez piesa mai devreme, indiferent de experiența pe care o am, pentru că asta e altceva. Aveam piesa aceasta de un an undeva pe un raft și cred că i-a venit acum timpul să o lansez. Nu a fost scrisă în carantină, ea deja era, carantina cred că mi-a arătat că acum e timpul potrivit de lansare. Ce ține de videoclip, nu am planificat unul pentru piesa dată, vedem poate în viitor o să lansez ceva împreună cu un videoclip, acum e bine și așa.”, spune Anastasia.

Chiar dacă îi plac piesele un mesaj profund și îi place jazz-ul, este gata mereu pentru noi provocări, iar data viitoare cu siguranță ne va bucura cu ceva de-a dreptul excentric.

„Îmi plac astfel de piese, însă să știi că sunt pregătită să experimentez. Când voi lansa ceva nou, nu voi ține cont neapărat de aceste lucruri, mă voi lăsa provocată.”

Am ținut să aflăm și cum a trecut Anastasia peste carantină. Ei bine, ea ne-a declarat că la început chiar s-a bucurat de un respiro, însă au urmat și perioade mai complicate.

„La început eram plină de treburi până seara târziu și nu am simțit vreo problemă, ba mai mult, m-am bucurat de puțină liniște, însă cu timpul deja îmi doream să revin la rutina zilnică. Cred că mulți au avut acest sentiment, mai ales când nu știi cât urmează să dureze totul și nu știi la ce să te aștepți.”

Fosta iubita a regizorului Roman Burlaca i-a dat gata pe juratii ...

Totuși carantina a facut-o pe artistă să realizeze un videoclip la distanță cu band-ul ei, dar și să lanseze prima ei piesă. Însă, nu uităm și de o altă experiență frumoasă - lecțiile online de canto cu viitori artiști.

„Este greu dar este o experiență frumoasă, am 14 copilași și uneori învăț și eu ceva nou de la ei, dar este vesel și interesant. Unicul lucu complicat sunt orele online, dar ne descurcăm.”, spune Anastasia.

Și deja a devenit o tradiție să avem pentru fiecare invitat o provocare, iar pentru Anastasia a fost una simplă. Am pregătit pentru ea câteva fraze care trebuiau continuate cu un răspuns prompt. Iată ce a ieșit:

  1. Cel mai jenant moment care mi s-a întâmplat este... să mă împiedic în fața băiatului care îmi plăcea.
  2. Dacă nu aș fi făcut muzică aș fi ales...medicina.
  3. Eu vara nu dorm, dar ... lucrez și fac o sumedenie de lucruri.
  4. Dacă aș avea un milion, aș ... împărți jumătate, și jumătate l-aș cheltui eu.
  5. Kiss FM este...postul de radio ce-l ascult de mică.