Cool Stuff

Zece filme celebre care te fac să plângi

Uneori, este bine să te descarci, iar dacă filmele te ajută să faci asta, pregătește-ți cutia cu șervețele

Cu siguranță și tu ai plâns măcar o dată în viață la un film emoționant. Fie că a fost vorba de un film de dragoste, un film de război sau o dramă despre viața de familie. Uneori, este bine să te descarci, iar dacă filmele te ajută să faci asta, pregătește-ți cutia cu șervețele, pentru că îți vom recomanda zece filme care te vor face să plângi!

The Notebook

Filmul The Notebook realizat după romanul cu același nume, scris de Nicholas Sparks, spune povestea tristă de dragoste dintre Allie și Noah Calhoun. Cei doi se îndrăgostesc în adolescență, însă sunt separați de părinții lui Allie, care nu sunt de acord cu relația lor.

The Fault in Our Stars

Doi adolescenți bolnavi de cancer ajung să se îndrăgostească și să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia sunt pasionați de literatură și ajung să viziteze împreună Amsterdamul, însă viitorul relației lor este pus sub un semn de întrebare.

12 Years a Slave

Solomon este un celebru violonist, care ajunge să fie răpit și vândut ca sclav. Timp de 12 ani, Solomon încearcă să găsească o cale de salvare pentru a scăpa din mâinile stăpânului său. Povestea este inspirată dintr-un caz real și are la bază romanul „12 Years a Slave”, scris în 1853.

A Star Is Born

A Star Is Born este filmul care le-a adus mai multe premii Oscar lui Bradley Cooper și Lady Gaga! Filmul spune povestea lui Jackson, un cunoscut muzician care se îndrăgostește de Ally, o cântăreață la început de drum. Acesta o ajută să devină celebră, însă gelozia, faima și alcoolul le afectează relația.

La Vita e Bella

„La Vita e Bella” este unul dintre cele mai emoționante filme italiene. Acesta spune povestea unui bărbat evreu și a fiului său, care ajung să fie victime ale Holocaustului. Tatăl încearcă să își folosească imaginația pentru a transforma lagărul într-un loc primitor pentru fiul său, care este mult prea mic pentru a înțelege întreaga situație.

PS: I love You

Filmul „PS: I Love You” spune povestea lui Holly Kennedy, o femeie care ajunge să sufere în dragoste, după moartea soțului ei, Gerry, care este răpus de cancer. Atunci când Holly împlinește 30 de ani, aceasta găsește o serie de scrisori lăsate de Gerry, prin care acesta dorește să o ajute pe soția sa să treacă mai ușor peste pierderea suferită.

My Girl

Dacă vrei să vezi un film bun cu Macaulay Culkin, atunci va trebui să-ți notezi filmul „My Girl”. Vada Sultenfuss, o adolescentă obsedată de moarte, se înscrie la cursurile de vara pentru a-și impresiona profesorul de literatură, de care este îndrăgostită în secret. Tatăl ei conduce o firmă de pompe funebre și apelează la serviciile unei experte în makeup, Sally, de care ulterior se îndrăgostește. Pentru că situația nu este pe placul ei, Vada face tot ce îi stă în putere pentru a-i despărți.

The Pursuit of Happyness

Filmul „În căutarea fericirii” spune povestea lui Chris Gardner, un tată singur, care este nevoit să își părăsească apartamentul, din cauza datoriilor. Acesta ajunge să doarmă cu fiul său în adăposturi pentru oamenii străzii, iar în paralel, Chris muncește din greu pentru a-i crea o viață mai bună copilului său.

Irreplaceable You

Abbie și Sam se cunosc încă din copilărie. Au fost cei mai buni prieteni, iar acum sunt iubiți și urmează să se căsătorească în curând. Însă, viața lor este dată peste cap după ce Abbie primește un diagnostic teribil, cancer. Abbie, neștiind cât timp mai are de trăit, începe să caute o nouă iubita pentru Sam, care să aibă grijă de el în continuare chiar dacă Sam refuză categoric acest lucru. După ce Abbie se împrietenește cu trei pacienți care, la fel ca ea, au puțin timp de trăit, Abbie decide să profite din plin de fiecare clipă care i-a rămas din viață.

The Boy In Striped Pyjamas

Acțiunea este plasată în timpul celui de-al doilea război mondial, iar povestea este spusă prin ochii inocenți ai lui Bruno, fiul de 8 ani al unui comandant dintr-un lagăr de concentrare. Băiatul se împrietenește cu un copil evreu, aflat după gardurile lagărului. Când tatăl lui afla de amiciție, îi interzice fiului său să se mai aproprie de gard. Urmările neașteptate ale deciziei tatălui nu întărzie să apară.