Cool Stuff

FOTO | Detaliul din „Titanic” pe care nimeni nu l-a observat

Regizorul filmului l-a dezvăluit la peste 20 de ani de la lansare

Regizorul James Cameron este deja cunoscut pentru colecția sa impresionanta de recuzită din filmele pe care le-a realizat, printre care „Titanic”. Acum, la 23 de ani de la lansare, el a dezvăluit un detaliu incredibil din spatele camerelor de filmat.

Cine nu își amintește celebra scenă dintre Leonardo DiCaprio și Kate Winslet din mașină? Se pare că autoturismul a rămas fix în aceeași stare, inclusiv în ceea ce privește amprenta celebră lasată de Rose pe unul dintre geamuri.

Cameron a postat o fotografie în care încă se vede urma de palmă a actriței și a explicat cum este posibil acest lucru după atata timp. În realitate, aceasta nu este amprenta unei femei. Regizorul a dezvaluit că urma este lasată de propria sa mână și a fost realizată cu ajutorul unui spray special, pentru a preveni dispariția sa, după aplicarea aburului.

„Titanic” este unul din cele mai apreciate filme din toate timpurile și a avut încasări uriașe, de peste 2 miliarde de dolari, de la premiera din 1997 și până în prezent. Totuși, încă există secrete în legută cu realizarea producției.

Pe lângă detaliul despre amprentă, care ne-a uimit pe toți, pe internet, a apărut și o secvență care a fost eliminată. Astfel, spectatorii pot vedea cum Rose este salvată și urcată pe HMS Carpathia, barca pe care supraviețuitorii de pe Titanic au fost duși după scufundarea vasului. În final, apare și mama tinerei care o caută pe aceasta la bordul navei de salvare.