Kiss Music News

FOTO | Tunsoare de izolare. Irina Rimes și-a făcut o schimbare radicală de look!

Acum artista arată cu totul diferit

Irina Rimes, una dintre cele mai îndrăgite artiste, și-a schimbat radical look-ul în perioada de izolare. Cântăreața și-a surprins fanii cu noua înfățișare în postările de pe contul său de Instagram.

Irina Rimes, schimbare radicală de look. Cum arată acum artista ...

Se pare că Irina a renunțat la părul lung cu care ne-a obișnuit și a adoptat un look mult mai rebel. Celebra artista s-a tuns scurt și acum arată complet diferit.
Fanii au primti cu bucurie noua sa tunsoare și au avut numai cuvinte de laudă.

Chiar dacă a fost nevoită să își amâne concertele, această perioadă pare că a fost prielnică pentru cântăreață. În urmă cu o săptămână, Irina Rimes a lansat videoclipul celei mai recente piese, „Băiatul meu frumos”, care cuprinde imagini din concertele susținute în cadrul turneului Cosmos.

FOTO/ Schimbare radicală de look pentru Irina Rimes. Interpreta ...

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scenă cu mine. este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a declarat Irina Rimes.