Cool Stuff

Brad Pitt s-a reprofilat? Actorul prezintă vremea în cadrul unui show online

Fanii lui Brad au fost extem de încântați să-l vadă în această postură

Apariție neașteptată în cadrul show-ului online „Some Good News”. Brad Pitt a intrat in rolul unui prezentator meteo în cadrul emisiunii prezentate de actorul John Krasinski, cunoscut din filmul „A Quiet Place”.

Emisiunea lui John transmisă chiar de la el de acasă, încearcă să aducă oamenilor zâmbetul pe buze, în perioada de izolare. Și se pare că a reușit! Fanii lui Brad au fost extem de încântați să-l vadă în această postură, din nou.

„Ar trebui să vedem cum e vremea. Brad, cum arată acolo?”, a spus John în timpul emisiunii. Iar răspunsul la întrebarea sa a venit dintr-un fragment din filmul „Once upon a time… in Hollywood”. Acesta îl prezintă pe Brad Pitt, ieșind pe fereastră și analizând starea vremii. „Arată destul de bine”, spune el.

În același episod, John i-a avut invitați și pe Jonas Brothers, Chance the Rapper, Rainn Wilson și pe Billie Eilish, alături de fratele său, Finneas, cu care a cântat „Bad guy”.

Brad Pitt și „cariera” de prezentator meteo

Aceasta nu a fost totuși prima dată când Brad a intrat în rolul de prezentator meteo. Actorul are deja o istorie și se pare că se descurcă foarte bine.

El a mai jucat acest rol în timpul emisiunii „The Jim Jefferies Show”, difuzată în 2018, pe Comedy Central. În urmă cu doi ani, actorul a acceptat invitația pentru a realiza un moment în care ironiza decizia presedintelui Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice.

La acea vreme Brad a preluat legatura precizand că „vremea se încălzește în această zonă”, indicand catre o jumatate de hartă și „în această zonă de aici”, făcând un gest către cealaltă jumătate, „nu există viitor”.