Cool Stuff

Johnny Depp are în sfârșit cont pe Instagram! Artistul a marcat momentul, lansând un cover muzical

Vezi cum arată prima postare a actorului

Era și timpul! Actorul şi muzicianul Johnny Depp și-a lansat joi contul de Instagram și făcut-o în stilul caracteristic. El a înregistat împreună cu chitaristul Jeff Beck un cover al piesei „Isolation” a lui John Lennon, care a apărut pe Youtube în aceeași zi.

În prima postare, care a depășit deja un milion de aprecieri, actorul este aşezat pe o bancă din lemn, în faţa unei mese pline cu lumânări aprinse și își anunță fanii că pregătește ceva: „Filmez ceva pentru voi. Daţi-mi un minut”.

Patru ore mai târziu, el a revenit cu o înregistrare video, în care vorbeşte despre criza globală provocată de Covid-19 şi anunţă lansarea coverului. Și ce moment mai bun pentru aceasă piesă, dacă nu acum?

Acum este timpul să începem un dialog, având în vedere că ameninţarea acestui inamic invizibil a cauzat tragedii incomensurabile şi a distrus vieţile oamenilor”, a spus Depp. „Simt că trebuie să încercăm să ne ajutăm unii pe alţii să trecem prin aceste vremuri întunecate, aceste vremuri de încercare”, a adăugat cântărețul, care este membru al trupei „The Hollywood Vampires”, pe care a fondat-o alături de Alice Cooper şi Joe Perry.

De asemenea, artistul și-a încurajat urmăritorii, peste 1,7 milioane deja, să îşi facă timp pentru a fi creativi în autoizolare: „Nu putem și nu trebuie să cedăm și să renunțăm în fața a ceea ce simte ca o monotonie infernală creată de carantină

Creați astăzi ceva de care veți beneficia atât voi cât și ceilalți mâine. Faceți orice credeți că ar putea fi de folos pentru a lumina ziua cuiva. Desenați, citiți, pictați, gândiți, învățați, faceți un film pe telefon, cântați la un instrument dacă știți; dacă nu, învațați”, a spus actorul. Și astfel, a ajuns la discuția despre cariera lui de artist și a vorbit despre noul cover lansat.