Kiss Music News

Colaborarea dintre Irina Rimes și Carla’s Dreams a împlinit dorința fanilor

Cei doi artiști lansează piesa „3 inimi”

După colaborări cu The Motans și Zdob și Zdub, Irina Rimes marchează primul său single în colaborare cu Carla’s Dreams. Fanii și-au dorit mult o colaborare între cei doi artiști, iar acum așteptarea a luat sfârșit. Piesa „3 inimi” este o compoziție emoționantă despre iubire, familie și armonie.

Despre colaborarea cu Carla`s Dreams, artista a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care scrie că a avut multe de învățat de la el.
Am crescut profesional inspirându-mă din muzica lui, pentru mine această colaborare are o semnificație sentimentală, deoarece Carla’s Dreams e un artist de la care, indirect, am învățat multe. #3inimi”, a scris artista pe pagina de Facebook.

Videoclipul piesei reflectă intensitatea și sinceritatea sentimentelor oamenilor atunci când ajung să iubească și să fie iubiți și decid să își alăture destinele.

În videoclip, Irina Rimes apare cu perucă.
De fapt e mult mai mult de-atât, pot să vă spun doar că am folosit tocmai 4 peruci în acest videoclip, motivele le veți afla în curând”, a menționat Irina Rimes pe pagina sa de Instagram.

3 inimi” este despre iubirea care ajunge la maturitate și nu mai încape în doar două inimi. Astfel, ele devin trei, iar dragostea începe să prindă mai mult contur, să crească frumos și să fie completă.