Cool Stuff

Un actor celebru a dezvăluit că a avut o relație secretă cu Angelina Jolie

Uite ce actor ar fi cucerit-o pe Angelina Jolie înainte de Brad Pitt

Celebrul actor Val Kilmer, cunoscut pentru filmele „Top Gun” și „Batman Forever”, a dezvăluit în autobiografia sa detalii despre relația secretă pe care a avut-o cu Angelina Jolie.
Se pare că cei doi ar fi fost împreună în 2004, înainte ca Angelina să îl cunoască pe Brad Pitt. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru filmul „Alexander”, unde au jucat alături de Jared Leto și Colin Farrell.

În autobiografia numită „I’m Your Huckleberry“, Val Kilmer a lăudat-o pe fosta sa iubită, adresându-i câteva cuvinte pline de apreciere. „Când oamenii mă întreabă cum este, le spun că seamănă cu alte femei, alte superstaruri, doar că are ceva mai mult“, a scris Val Kilmer.

În 2017, actorul ar fi insinuat că ar fi avut o relație cu Angelina Jolie, declarând că aceasta l-ar fi adus acasă cu un private jet, iar el, în semn de recunoștință, a umplut avionul cu gardenii. Totuși, în acea perioadă, Val ar fi negat că între el și Angelina Jolie ar fi fost ceva mai mult, dezvăluind că sunt „doar prieteni” și că „s-au sărutat o singură dată într-un lift”.

Relaţia lor a durat câteva luni. Un an mai târziu, pe platourile de filmare pentru „Mr. and Mrs. Smith“, Jolie îl cunoştea pe Brad Pitt, care era căsătorit cu Jennifer Aniston.
Val Kilmer nu a suferit prea mult după Angelina, dezvăluind în cartea sa că una dintre cele mai dureroase despărțiri a fost încheierea relației cu Darryl Hannah.

Diagnosticat cu cancer faringian în 2015, Kilmer a luptat cu boala şi a mărturisit că asta i-a schimbat întreaga viaţă: „Înainte eram prea serios. Mă deranjau lucruri precum să nu câştig un Oscar sau că nu îmi este recunoscută munca“. Acum, actorul din Top Gun are o viziune diferită asupra celebrităţii: „Faima este un dezastru. Eşti tratat într-un mod diferit, dar nu are nicio legătură cu cine eşti cu adevărat“.

Val Kilmer a fost căsătorit timp de opt ani cu actriţa britanică Joanne Whalley, cu care are doi copii: Mercedes şi Jack. El a avut relaţii cu vedete precum Cher, Drew Barrymore şi Cindy Crawford. În aceeaşi carte, Kilmer spune că Cher l-a sprijinit foarte mult în timpul tratamentului pentru cancer. Anul acesta, Val Kilmer va putea fi văzut din nou pe ecrane în continuarea „Top Gun: Maverick“, alături de Tom Cruise.