Kiss Music News

Katy Rain - despre muzică, carieră și copilărie la Discuții DesKISSe cu Sanda Rebeja!

Artista pregătește lansarea videoclipului pentru piesa „Vrei să fii...”

Modestă, talentată și frumoasă, artista cu nume de ploaie, Katy Rain a revenit după 10 ani în studioul Kiss FM Chișinău la prima ediție de Discuții DesKISSe cu Sanda Rebeja.

Am aflat că a trecut prin multe provocări ale vieții, dar a reușit să pășească cu demnitate peste ele. Iar acum se poate lăuda cu o carieră frumoasă și o stare interioară de bine. Chiar dacă fericirea este relativă, și nu absolută în viziunea artistei, aceasta este împăcată cu sine însăși. Și da, dragostea a făcut-o să scrie piesa „Vrei să fii...”.

De fapt acest single a stat pe policioară vreo 3 ani până să fie lansat. „Cred în piesa asta și-mi este foarte dragă. Inițial am scris refrenul ei, apoi muzica și încet, încet am creat ceva frumos. Urmează să apară curând și videoclipul, se muncește mult la el, în spatele acestuia este o echipă întreagă pentru că vreau să apară un videoclip perfect”, spune Katy. S-a încărcat cu multă energie după călătoria recentă pe care a făcut-o în Spania și acum așteaptă cu nerăbdare lansarea videoclipului „Vrei să fii...”.

După ce a stat o vreme în București unde a lucrat cu mai mulți artiști și producători de acolo, Katy a revenit la Chișinău și vrea să se ocupe și mai mult de propria carieră, cu planuri mari pentru viitor. În același timp, artista are un băiețel de 6 ani și se străduie să petreacă cât mai mult timp cu el și să-i ofere tot de ce are nevoie pentru o copilărie fericită.

Katy Rain ne-a lăsat să o descoasem și de amintirile din copilărie. Catiușa, cum o dezmierdau părinții, ne-a povestit că de mică a fost un copil cuminte, însă, are și amintiri amuzante. Când avea 6 ani, interpreta îl îmbrăcase pe fratele ei mai mic, Andrei, într-o rochie verde și își imagina că are o surioară.

Sper că fratele nu o să zică nimic că am povestit această istorie, dar asta mi-a venit acum.”, ne-a spus Katy.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem videoclipul la piesa „Vrei să fii...”, iar Katy Rain a promis că vine cu drag și la alte ediții Discuții DesKISSe cu Sanda Rebeja.