Kiss Music News

Show-ul anului! Urmărește-le acum pe Shakira și Jennifer Lopez, cântând pe aceeași scenă!

J.Lo și fiica ei au cântat împreună pe scenă, iar Shakira și-a sărbătorit ziua de naștere

Shakira și Jennifer Lopez s-au dezlănțuit la propriu pe scena de la Super Bowl, unde au făcut un show incendiar, alături de dansatorii lor. Cele două dive au dansat și au cântat hiturile care le-au consacrat, purtând costume sexy, care le-au pus în valoare trupurile bine lucrate.

Show-ul celor două artiste a fost și un moment de afirmare a culturii latino, pe fundalul unui climat politic, în care imigranții și latino-americanii au fost vizibil marginalizați în ultima perioadă. J.Lo și Shakira au avut alături și câțiva invitați surpriză, tot din zona latino: Bad Bunny din Puerto Rico și J Balvin din Columbia.

J.Lo și fiica ei, show incendiar la Super Bowl

Unul dintre momentele cheie ale întregului show a fost în cel în care și-a făcut apariția fiica lui Jennifer Lopez, Emme Maribel Muniz, care a cântat alături de mama sa, celebra piesa „Let’s Get Loud”.

Jennifer Lopez, dans la bară pe scena de la Super Bowl

După ce s-a antrenat luni bune pentru filmul „Hustlers”, J.Lo a devenit o expertă în dansul la bară, așa că a vrut să le demonstreze încă o dată americanilor cât de talentată este. Artista a inclus în show-ul ei și un moment sexy, în care a interpretat celebra piesa „Waiting for tonight”, în timp ce a dansat la bară.

Shakira și-a aniversat ziua de naștere pe scena de la Super Bowl

Pentru Shakira, show-ul de la Super Bowl a fost cu siguranță un eveniment important, deoarece artista și-a celebra și aniversarea pe 2 februarie, dar și pe cea a iubitului ei, Gerard Pique, fotbalistul fiind născut în aceeași zi.

Atât Shakira, cât și J.Lo au un început de carieră asemănător. Lopez s-a născut în Bronx, însă are rădăcini portoricane. Artista și-a început încă din copilărie cariera, ca dansatoare, iar de-a lungul timpului s-a remarcat ca solistă, actriță și producătoare. În schimb, cariera Shakirei a pornit dintr-un orășel din Columbia și a evoluat rapid, artista devenind un star internațional, având puternice influențe latine și africane, în repertoriul său.
Foto: Guliver/GettyImages