Cool Stuff

FOTO | Brad Pitt a cucerit internetul după ce a purtat un ecuson cu numele său la Oscar Nominations Luncheon

Smerenia gestului său nu a trecut neobservat pe rețelele de socializare

Brad Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood și continuă să ne cucerească și cu simțul umorului. Invitat la Oscar Nominees Luncheon, el a purtat un ecuson cu numele său, dând dovadă de modestie, printre starurile de la Hollywood. Evenimentul a renunit la Ray Dolby Ballroom toți nominalizații la Premiile Oscar 2020.

Imagini pentru brad pitt ecuson

Anul acesta, Brad este nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film pentru personajul său din „Once Upon a Time... in Hollywood”, la categoria „Cel mai bun actor într-un rol secundar”. Îmbrăcat într-un costum bej, actorul s-a plimbat printre celebrități ca un necunoscut, purtând-și cu mândrie ecusonul. În plus, pe lângă numele său, pe acesta era menționată și categoria la care este nominalizat.

Cu toate acestea, Brad Pitt – care se mândrește cu șapte nominalizări la Oscar – cu siguranță, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fanii au apreciat smerenia gestului său, care nu a trecut neobservat pe rețelele de socializare.

„Toată lumea ar trebui să fie atât de umilă pe cât a fost Brad Pitt, purtând un ecuson cu numele său, la evenimentul Academiei” sau „Bună, numele meu e Brad Pitt, în caz că nu ai văzut pe ecuson”, sunt doar câteva dintre comentarii. „Domnule, sunteți domnul Brad Pitt, chiar și veverițele știu cine sunteți”, a glumit unul dintre utilizatori.

Recent, Brad Pitt a dat titlul tabloidelor, după ce a câștigat Globul de Aur și a fost premiat în cadrul galei SAG Awards pentru „Cel mai bun actor în rol secundar într-un film”. În cadrul evenimentelor, el a fost surprins în ipostaze tandre alături de fosta lui soție, Jennifer Aniston și a glumit pe seama vieții sale amoroase în discursul de acceptare a premiului.