Kiss Music News

Billie Eilish, marea câștigătoare a galei Grammy 2020

Eilish a câştigat 5 premii Grammy

Adolescenta Billie Eilish în vârstă de 18 ani, este marea câştigătoare a celei de-a 62-a ediţii a galei premiilor Grammy, eveniment desfăşurat duminică seară la Los Angeles.

Eilish a câştigat 5 premii Grammy, printre care şi cele patru premii considerate cele mai importante ale galei - la categoriile cel mai bun album, piesă, înregistrare şi cel mai bun nou artist.

Tânăra californiană le propune ascultătorilor un sound unic, abordând teme precum depresia, sinuciderea şi schimbările climatice. Ea a câştigat cu albumul său de debut, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", iar single-ul "Bad Guy" a primit premiile pentru piesa anului şi înregistrarea anului.

Cea de-a 62-a ediţie a premiilor Grammy a fost deschisă de rapperiţa Lizzo care a dedicat-o fostului baschetbalist de la LA Lakers Kobe Bryant, care a murit duminică într-un accident de elicopter.

Momentul a fost cu atât mai emoţionant cu cât ceremonia s-a desfăşurat în sala Staples Center, unde erau organizate şi meciurile de baschet ale formaţiei la care juca Bryant.