Kiss Music News

Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după trei ani de relație!

Uite cu cine a fost surprinsă

Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după trei ani de relație! O sursă a confirmat despărțirea celor doi pentru E!News, dezvăluind că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în 2017, iar de atunci au avut o relație destul de discretă. Totuși, în luna iunie a anului trecut, tabloidele din SUA scriau că Rihanna este pregătit să devină mamă și că își dorește să se căsătorească mai repede cu Hassan.

Într-un alt interviu, Rihanna a povestit că în ultima perioada a încercat să acorde mai mult timp vieții personale și că a preferat să își lase cariera pe locul doi.

„În ultimii ani am realizat cât de important este să îți faci timp pentru tine, pentru că sănătatea ta mentală depinde de acest lucru. Dacă nu ești fericit, nu o să fii fericit făcând ceea ce îți dorești. S-ar transforma totul într-o rutină. Nu aș vrea să lucrez așa. Cariera mea are un scop, și nu aș vrea să se transforme în ceva ce nu m-ar face fericită”, a povestit Rihanna.

În același interviu pe care i l-a acordat lui Sarah Paulson, Rihanna a povestit și despre relația pe care o avea pe atunci cu Hassan: „Am o nouă relație, care chiar contează pentru mine. Mi-am dat seama că trebuie să îmi fac timp pentru asta”.

Din păcate, Rihanna și Hassan și-au spus adio după trei ani de relație, iar de curând, artista din Barbados a fost surprinsă cu ASAP Rocky la un concert caritabil din New York. Cei doi au fost surprinși în backstage, în timp ce râdeau și se distrau, însă sursele au declarat că interacțiunea dintre ei a fost una normală, ca între prieteni.

Cei doi au colaborat pentru prima dată în 2013, pentru piesa „Fashion Killa”, iar de atunci aceștia au rămas buni prieteni, însă nu ne-ar mira dacă vor ajunge să formeze un cuplu.