Kiss Music News

Mark Stam a lansat un nou videoclip în care apare alături de cea care i-a creat dependență!

Află ce reprezintă mai exact această dependență pentru artist!

Dependența mea” - așa se intitulează cea mai nouă piesă lansată de Mark Stam. În noul videoclip, artistul apare alături de modelul Mariana Șalaru, iar iubirea dintre cei doi apare sub paradigma dependenței, care nu îți dă pace şi nu te lasă să trăieşti.

Artistul chinuit de o dragoste în cantități infernal de mari aproape că îi caută leac, dar ştie că iubirea este nemuritoare.

"Viața este un personaj în această piesă, o fată care face năzbâtii. Se revoltă, e impulsivă, își schimbă brusc stările. Noi suntem actorii. Mergem după fluctuațiile vieții, ca și când am fi ghidați de niște fire invizibile, cum sunt păpușile și păpușarii", spune Mark.

Artistul menționaează și ideea că pe străzile vieții, întâlnim anumiți oameni, de care, vrând-nevrând ne atașăm au ne îndrăgostim. Astfel rămânem dependenți de ei. Acesta, încheie Stam, poate fi testul vieții în care aflăm cât de puternici suntem.

Mark Stam și Mariana Șalaru au mai colaborat împreună în videoclipul „Days are coming” acesta fiind al doilea videoclip gândit și filmat de Spoială Brothers.