Cool Stuff

Kim Kardashian are cele mai ciudate decorațiuni de Crăciun! Cum arată casa vedetei!

Aparent, vedeta a optat pentru un decor în totalitate alb.

Kim Kardashian și Kanye West au cu siguranță o casă pe mărimea averii lor. Dar, contrar așteptărilor, decorațiunile din interior sunt total dezamăgitoare.

În luna aprilie a acestui an, Kim le-a deschis fanilor pentru prima dată ușa casei sale și le-a arătat cât de mult îi place familiei West stilul de viață minimalist. Acum, vedeta din „Keeping Up With The Kardashians” le-a oferit urmăritorilor săi un nou tur al casei și astfel au putut arunca o privire asupra decorațiunilor pentru Crăciun.

Din păcate, fanii au fost contrariați de alegerea lui Kim pentru anul acesta. Aparent, vedeta a optat pentru un decor în totalitate alb. Pereții sunt căptușiți cu o mulțime de țesături albe, în timp ce bradul lor de Crăciun este – de asemenea – complet alb!

„Iubesc decorațiunile acestea. Sunt atât de bizare, ca în Whoville, dar totul pe alb”, a declarat Kim, făcând referire la orașul fictiv din „How the Grinch Stole Christmas”.

Totuși, părerile sunt împărțite. În timp ce unii fani au apreciat decorul, alții au fost nemulțumiți de casa ei „plictisitoare”.

„Sunt extrem de confuză în legătură cu bradul de Crăciun și decorațiunile, sau ce or fi ele, ale lui Kim Kardashian. Lipește doar niște lumini și beteală și gata, ai terminat!”, a scris un alt utilizator pe Twitter.

Video: Instagram Story @kimkardashian