Kiss Music News

FOTO | O tânără seamănă izbitor cu Ariana Grande! Poți să le deosebești?

Adolescenta în vârstă de 14 ani a șocat internetul

De-a lungul timpului, o mulțime de vedete și-au găsit sosiile în rândul oamenilor obișnuiți, iar unele dintre acestea chiar s-au îmbogățit de pe urma asemănărilor. Acum, a venit rândul Arianei Grande! Artista și-a descoperit dublura pe Tik Tok și asemănarea dintre cele două este uimitoare.

Paige Niemann avea doar 10 ani când toți apropiații au început să îi spună cât de mult seamănă cu îndragita artistă pop. Acum, adolescenta în vârstă de 14 ani a șocat internetul după ce a postat o serie de clip-uri pe contul ei de Tik Tok în care prezintă unele dintre cele mai autentice look-uri ale Arianei. Imaginile i-au adus lui Paige și un milion de urmăritori noi. În plus, pe contul de Instagram, aceasta are peste 150.000 de fani.

Paige pune această asemănare și pe seama faptului că atât ea, cât și Ariana au rădăcini italienești. Numele complet al superstarului este Grande-Butera și de-a lungul timpului a povestit că este pe jumătate siciliană.

Cu toate acestea, în timp ce fanii Arianei admiră asemănarea dintre cele două, alții o condamnă pe tânără pentru că încearcă să fie altcineva.

Adolescenta a ajuns la un nivel atât de ridicat de notorietate, încât împărtășește pe rețelele de socializare propriul ei conținut sponsorizat. Mai mult, postările ei au fost văzute și de artistă, care a distribuit pe contul său de Twitter un clip realizat de Page.

„Mă întreb doar de ce oare a ales vocea de pisică. Sunt convinsă că este mai dulce în realitate. Dar cu siguranță este ciudat să vezi oameni care îmbină cele două lumi”, a scris starul pop în descriere”.