Cool Stuff

FOTO | Blake Lively şi Ryan Reynolds, de nerecunoscut! Cum au fost fotografiaţi cei doi pe străzile din New York!

Se pare că în viaţa de zi cu zi, Blake Lively şi Ryan Reynolds încearcă să nu iasă prea mult în evidenţă

Deşi pe covorul roşu au mereu apariţii de invidiat, în viaţa de zi cu zi, Blake Lively şi Ryan Reynolds încearcă să nu iasă prea mult în evidenţă. Cei doi actori au fost surprinşi de curând pe străzile din New York şi din câte se pare, Blake a încercat să nu atragă prea mult atenţia, alegând un outfit confortabil şi călduros.

Actriţa a născut de curând, iar până acum nu şi-a făcut apariţia la niciun eveniment public, preferând să ia o pauză departe de lumina reflectoarelor. Cel mai probabil, Blake va reveni pe covorul roşu la premiera filmului „The Rhythm Section”, care va ajunge în cinematografe din 31 ianuarie 2020.

În imaginile surprinse, Ryan şi soţia sa par foarte fericiţi împreună şi au şi motive să zâmbească, ţinând cont că familia lor s-a mărit cu încă un membru. Reynolds a publicat de curând o fotografie cu bebeluşul, iar din descrierea sa, reiese că Blake a născut o fetiţă. Cuplul mai are două fiice, pe James şi Inez, care seamănă leit cu Blake, fetiţele având părul lung şi blond şi ochii albaştri.

Foto: Harper's Bazaar UK