Kiss Music News

Ce au pus la cale Ed Sheeran și Prințul Harry, cei mai faimoși roșcați din Marea Britanie

Ți-ai imaginat cum ar fi o întâlnire între Prințul Harry și Ed Sheeran?

Ți-ai imaginat cum ar fi o întâlnire între Prințul Harry și Ed Sheeran, cei mai faimoși roșcați din Marea Britanie?

Se pare că acest lucru chiar s-a petrecut, iar întâlnirea roșcovanilor a avut un scop caritabil, aceștia organizând o surpriză pentru Ziua Mondială a Sănătății Mentale.

Cei doi s-au întâlnit și au discutat despre importanța sănătății mentale, iar Prințul Harry i-a sugerat lui Sheeran să lanseze o piesă prin care să atragă atenția asupra acestor probleme, cu care se confruntă o mulțime de tineri.

Evident, Sheeran plănuia cu totul și cu totul altceva! Artistul se gândea la o colaborare cu Prințul Harry, prin care să susțină cauza roșcaților din întreaga lume.

„Oamenii nu înțeleg cât de greu ne este - cu toate glumele și comentariile răutăcioase. Cred că e timpul să ne ridicăm și să spunem că suntem mândri că suntem roșcați și că vom fi pregătiți de luptă”, a spus Sheeran. Prințul Harry a părut destul de nedumerit de intenția lui Ed Sheeran, iar reacția lui a fost amuzantă: „E puțin ciudat. Cred că este o eroare de comunicare - nu trebuia să vorbim despre Ziua Mondială a Sănătății Mentale?”.

Sheeran avea deja pregătită o prezentare pe laptop, iar în imagini, artistul este văzut cum șterge titlul campaniei „Roșcovanii Uniți”. Totuși, noi sperăm că cei doi vor colabora și vor lansa un cântec împreună, sau măcar un imn pentru roșcați!