Cool Stuff

Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia de mireasă

Vezi cine stă în spatele acestei frumoase creații care a făcut furori pe internet

După ce a îmbrăcat celebra rochie verde la prezentarea colecției Versace, Primăvară 2020 din Milano, JLo a îmbrăcat o altă rochie deosebită. De data aceasta, o rochie albă, și da este de mireasă.

Frumoasa creație a făcut furori pe internet, iar Jennifer a purtat-o cum se cuvine. Creată de Zuhair Murad, rochia purtată de JLo a făcut înconjurul internetului! Toată lumea nu vorbeşte decât despre rochia absolut impresionantă în care a fost Jennifer fotografiată pe străzile din New York.

Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia de mireasă (Foto)

Vă întrebați de ce a îmbrăcat diva latino rochia de mireasă? Din păcate sau din fericire, Lopez nu a îmbrăcat rochia pentru propria nuntă ci în numele actoriei. Actrița joacă într-o nouă comedie romantică, „Marry me”.

Rochia de mireasă strălucitoare de-a dreptul a fost accesorizată cu o haină de blană, un voal lung şi bijuterii pe măsura ţinutei impresionante. De fapt, rochia este atât de spectaculoasă şi de impozantă, încât diva a avut nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa pe străzile din New York, unde filmează scene din următoare ei peliculă, „Marry Me”.

Abia așteptăm să vedem ce rochie va alege Jennifer pentru propria nuntă.