Cool Stuff

Brad Pitt încă regretă greșelile pe care le-a făcut. De ce fiul său cel mare nu vrea să îl ierte!

Se pare că fix un conflict de-al lui Brad cu unul dintre copii a făcut-o pe Angelina să își dorească divorțul.

Chiar dacă au trecut câțiva ani de când Anglina Jolie și Brad Pitt au anunțat că divorțează, încă apar noi detalii despre despărțirea lor. Și nici nu este de mirare! Atunci când „Brangelina” – unul dintre cele mai reprezentative cupluri de la Hollywood – s-a despărțit, fanii au fost socați.

Image result for angelina jolie maleficent mistress red carpet

Mai mult, în presă au apărut o mulțime de noi acuzații, toți încercând să afle care a fost cauza.
De asemenea, cei șase copii ai lor au avut extrem de mult de suferit. Se pare că fix un conflict de-al lui Brad cu unul dintre copii a făcut-o pe Angelina să își dorească divorțul.

Într-un interviu acordat pentru The New York Times, Brad declara că a pus în „Ad Astra”, cel mai recent film al lui, toată tristețea cu care a rămas după ce Angelina Jolie l-a părăsit. Cu siguranță, aici se adaugă și dezamăgirea că fiul său Maddox a rupt orice legătură cu el și nu vrea sa îl mai vadă.

Image result for angelina jolie maleficent mistress red carpet maddox

Brad Pitt și Maddox s-au certat în timpul unui zbor privat spre Los Angeles, în 2016. Se pare că, disputa a determinat-o pe Angelina să înainteze cererea de divorț. Totuși nu se știe exact de la ce a pornit cearta și ce a făcut actorul pentru a provoca această reacție a Angelinei și a fiului lor. Potrivit unei surse citate de USWeekly, Angelina a încercat să remedieze situația, dar fără succes.

Chiar dacă procesul de custodie s-a încheiat și Brad a fost găsit nevinovat pentru acuzațiile de abuz, fiul lor cel mare refuză să comunice cu tatăl său. Maddox, în vârstă de 18 ani, a fost adoptat de actriță, din Cambodgia, în martie 2002, iar Brad Pitt a devenit tatăl lui adoptiv după câțiva ani. Acum, tânărul tocmai a început studiile la un colegiu din Coreea de Sud.

Image result for angelina jolie maleficent mistress red carpet maddox

Brad nu a fost prezent nici când Angelina l-a dus pe Maddox la Universitatea Yonsei din Seul, unde studiază biochimia. Potrivit, UsWeekly, actorul s-a îndepărtat și de Pax, celălalt băiat, în vârstă de 15 ani. Și cât timp Maddox este plecat în Asia, ar vrea să refacă legătura cu fratele mai mic al acestuia. „Cu Maddox plecat peste hotare, Brad speră că Pax va fi mai interesat să se reconecteze cu el fără influența fratelui său mai mare", a declarat aceeași sursă.

După despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a declarat că a suferit destul de mult: „Am simțit o tristețe adâncă și pură, am suferit. Pe de altă parte, a fost interesant să regăsesc umilința (...). Poate că până la urmă asta înseamnă să fii om... În plus, am mai avut și probleme de sănătate. Toate aceste lucruri se adună în tine și îți amintesc cât de fericit ești să fii în viață", a spus ea.

Image result for angelina jolie maleficent mistress red carpetAcum, Angelina a depășit acea perioadă și se bucură de proiectele în care este implicată. Odată cu lansarea noului film „Maleficent: Mistress of Evil”, actrița a strălucit și a radiat de fericire pe covorul roșu, alături de copiii ei.