Hot On Kiss

Ce spune Killa Fonic despre plecarea din Șatra BENZ

În rândul fanilor au apărut o mulțime de semne de întrebare, așa că am vrut să aflăm care au fost motivele din spatele acestei decizii!

Killa Fonic și Carla’s Dreams ne-au vizitat în această dimineață și ne-au încântat cu noul lor single – „Bambolina”, care are mari șanse să devină hitul toamnei. Și dacă tot ne-au vizitat, cei doi artiști s-au supus și unui interogatoriu riguros, susținut de Rusu & Andrei, așa că iată ce am aflat.

Plecarea lui Killa Fonic din Șatra BENZ a lăsat cu siguranță o mulțime de semne de întrebare, mai ales în rândul fanilor, așa că am vrut să aflăm care au fost motivele din spatele acestei decizii!

„Drumurile noastre s-au separat. Sunt copii care au fost dezamăgiți, pentru că Șatra nu a mai rămas în aceeași formulă, dar trebuie să accepte. Părinții mei au divorțat și eu am acceptat asta.
A fost o situație intimă. Nu vreau să intru detalii. Pur și simplu nu ne-am mai înțeles și fiecare a mers pe drumul lui. Nu pot să arunc cu noroi în ceva ce am iubit și am respectat. Acum nu ne sunăm, nu vorbim între noi. Nici nu ne-am întâlnit până acum”, a povestit Killa.

Artistul ne-a dezvăluit că a tot lucrat la piese noi și că plănuiește să lanseze trei albume simultan, așa că pregătiți-vă pentru multă muzică nouă.

Am vorbit cu Killa Fonic și despre tatuajele sale, și am aflat care e povestea lor și ce părere are mama sa despre ele!

„Tatuajele mele de pe față sunt reale. Am avut o perioadă în care mă pictam pe față, chiar și când stăteam în casă. Erau niște semne tribale. Acum am trecut la tatuaje. Și nu, nu sunt mai dureroase decât cele de pe corp. Când m-am convins eu că o să mor cu muzica în brațe, am decis să îmi fac și tatuajele pe față. E marfă să fii liber să faci ce vrei cu corpul tău.

Cu mama a fost mai dificil, pentru că era vorba de fața perfectă a copilului ei, dar tatuajele mă reprezintă. Sunt de părere că dacă îți faci un tatuaj doar pentru că e frumos estetic, te vei plictisi de el. Pentru că tu te schimbi pe interior, iar tatuajul rămâne la fel”, a povestit Killa Fonic.