Kiss Music News

Băieții de la 7 Klase au făcut o declarație muzicală la bordul unui avion

Trupa a lansat o nouă piesă, iar filmarea videoclipului s-a lăsat cu adrenalină

Băieții de la 7 Klase au terminat Liceul de muzică și se pare că se lasă cu plecarea din Chișinău. Totuși, pentru că există unul, trupa ne bucură și spune că mai are de terminat și un Conservator aici. “Plecarea” despre care vorbesc cei 5 baieți din trupa de la Chișinău este doar simbolică, pentru că aceștia intră într-o etapă în care se vor dezvolta profesional și vor prinde aripi pentru a zbura spre împlinirea visurilor mărețe pe care le au.

Image result for 7 klase plec din chisinau

Piesa „Plec din Chișinău” este o creație inspirată în noaptea de după balul de absolvire a școlii de muzică.

„Am avut un sentiment de libertate în dimineața aceea de după bal, am simțit că o lume mare se deschidea în fața noastră, dar avea loc și o desprindere de adolescență. Ce aveam noi sigur până atunci a fost un amestec de sentimente contradictorii care ne-a inspirat”, povestește Victor, unul dintre acordioniștii trupei.

Image result for 7 klase plec din chisinau

Filmările pentru videoclipul piesei “Plec din Chișinău” i-a pus pe cei 5 băieți în fața unei premiere: primul zbor la bordul unui avion sportiv. Așadar, s-a lăsat cu adrenalină la filmarea clipului și asta pentru că, spun băieții, au turnat gaz lichefiat în rezervorul avionului.

„Am învârtit de elice, ca să pornească, am împins din spate avionul, am și căzut pe asfaltul rugos și am și urcat la bord. A fost tare experiența”, povestesc băieții.

Image result for 7 klase plec din chisinau

Produsă în studiourile HaHaHa Production, piesa “Plec din Chișinău” este o colaborare dintre producătorii Adrian Emanuel Radu, Fox Ranger și Iurie Bădicu, cu versurile scrise de Iurie Bădicu și cu muzica întregii trupe 7 Klase.