Kiss Music News

Mark Stam a lansat piesa „Ultima oară” cu all-inclusive de trăiri și jurăminte

Vezi și pe cine caută artistul moldovean în videoclipul piesei

Pentru unii artiști vara s-a lăsat cu multă muncă. Mark Stam se numără printre cei care au surprins fanii cu o piesă despre dragostea cu năbădăi, pentru care a filmat și un videoclip fierbinte.

Noul single vorbește despre dragoste sub toate formele ei. Artistul suține că orice relație este inițial ca un turn, apoi se transformă într-un castel. Dar din cauza circumstanțelor, crede artistuI, construcția se topește în valurile vieții.

Mark Stam a ținut să redea în videoclip situațiile diverse la care ne expune iubirea: „Urăști persoana, dar peste 2 minute ești la picioarele ei, gata pentru o rundă nouă de durere. Te topești sub privirea ei. Spre final, relația devine un sejur „all-inclusive de trăiri și jurăminte”.

Filmările pentru videoclupul pieseiUltima oarăau avut loc în Republica Moldova într-o carieră de nisip, iar Mark Stam a avut prima experiență pe motocicletă și a condus una pentru curse - motocross.

Conceptul clipului se bazează pe căutarea unui ideal care există doar în mințile noastre: „Nu o găsim niciodată in realitate. Viața ne arată că este o iluzie – cu toate acestea găsim putere în noi să căutăm ceva ce nu există, până la finalul vieții.”

La fel ca toate piesele lui Mark, și aceasta este una sensibilă, intimă și dezvăluie personalitatea artistului.