Cool Stuff

Ce o sperie pe Jennifer Aniston la 50 de ani

Vezi ce o deranjează pe actriță în legătură cu prefixul vârstei!

Jennifer Aniston a împlinit 50 de ani și arată mai bine ca oricând. Celebra actriță din serialul „Friends” a dezvăluit într-un interviu pentru revista InStyle că nu își va schimba programul sau stilul de viață după ce a schimbat prefixul vârstei.

„Nu o să vă mint – nu-mi doresc să am păr alb”, a dezvăluit Aniston. Actrița a recunoscut că plănuiește să meargă la același hairstylist, până în ultimul moment al vieții sale.

Aniston susține că vârsta de 50 de ani nu o face să se simtă deloc diferit. „Lucrurile nu se vor opri brusc în viața mea. Din punct de vedere fizic mă simt incredibil”.

De asemenea, actrița a declarat că se simte jignită când aude diverse complimente, în legătură cu vârsta sa. „E ciudat când auzi că arăți bine pentru vârsta ta. Cred că ar trebui să stabilim o etichetă în jurul unui astfel de dialog și limbaj”.

Aniston a vorbit de asemenea despre stigmatizarea femeilor care au 50 de ani și fac parte din industria entertainment-ului.

„Femeile nu au avut niciodată voie să dețină puterea. Astăzi, puterea mă face să mă simt sexy, la fel ca inteligența femeilor și capacitatea lor creativă”, a declarat Jennifer Aniston.

Foto: InStyle