Kiss Music News

Taylor Swift a lansat un nou album! Despre cine vorbește artista în versurile celor mai recente piese?

Taylor Swift și-a pus viața personală pe tavă în acest album!

Taylor Swift a lansat albumul cu numărul șapte din cariera sa, iar fanii au șansa să descopere detalii din viața personală a artistei. Lansarea a fost una dinte cele mai așteptate din acest an și înțelegem de ce! Așa cum ne-a obișnuit, artista își deschide sufletul pentru albumul „Lover”. De la relația cu Joe Alwyn, până la boala de care suferă mama ei, totul se regăsește în cele mai recente piese.

„Lover” –  cel mai romantic single al artistei?

Joe Alwyn, care este iubitul lui Taylor de trei ani, se dovedește a fi cea mai mare sursă de inspirație a artistei. Prima piesă de pe noul album este o odă evidentă adusă relației lor și o declarație de dragoste pentru partenerul ei. Mai mult, într-o altă piesă Taylor nu se ferește să afirme că el este alesul. Așa că nu putem decât să așteptăm veștile unei logodne.

Taylor Swift vorbește despre lupta mamei ei cu cancerul

Noul album nu este doar despre lucruri pozitive, ci din contră, artista povestește despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut alături de mama ei.

„Soon You’ll Get Better” un featuring cu Dixie Chicks vorbeșe despre sentimentele cu care s-a confruntat Taylor după ce mama ei a fost diagnosticată cu cancer. Artista a povestit despre această piesă într-un live pe Youtube, explicând că i-a fost foarte greu să scrie versurile și că a decis, alături de familia ei, să o includă pe noul album.
„Este foarte greu să suporți încărcătura emoțională a acestei piesei. Nu pot să o cânt”, a declarat Taylor.